01/01/2019

Ντροπή σας, εκεί στην ΕΠΣ Κέρκυρας!

Συμπληρώθηκαν εννέα μήνες από τότε που η Διοίκηση της ΕΠΣ Κέρκυρας απέκλεισε το CORFUCORNER.GR από την αποστολή των ενημερωτικών δελτίων Τύπου της Ένωσης. Μία κίνηση, που είναι απαράδεκτη, άθλια, κατάπτυστη και αντιδημοκρατική!


Ενοχλημένοι από την κριτική που τους ασκούμε, θορυβημένοι από το... ξεβράκωμα που τους κάνουμε, οι «κυβερνώντες» της ΕΠΣΚ έπαψαν να προμηθεύουν την ιστοσελίδα μας με τις ανακοινώσεις της διοργανώτριας αρχής, τσαλαπατώντας έτσι τους στοιχειώδεις κανόνες της δεοντολογίας. Αναμφισβήτητα, αυτή τους η απόφαση αποτελεί μια από τις πιο ντροπιαστικές στιγμές, μια από τις μαύρες σελίδες της ιστορίας της Ένωσης!!!


Θα θέλαμε, λοιπόν, να πληροφορήσουμε τη «δημοκρατική» Διοίκηση Ποζίδη ότι εμείς, τέτοιες παιδιαρίστικες συμπεριφορές και τακτικές, τις γράφουμε στα... παλαιότερα των υποδημάτων μας! Απλά, επειδή είστε μικρόψυχοι, θα σας το «χτυπάμε» συνεχώς, ώστε να σας εκθέτουμε και να σας ξεφτιλίζουμε! Επομένως, τις (άνευ ουσίας και σοβαρού περιεχομένου) ανακοινώσεις σας, ας τις στέλνετε μόνον στα «φιλικά» Μέσα Ενημέρωσης...


Υ.Γ. Το παρόν άρθρο, είναι το πρώτο που δημοσιεύεται στο site μας για το 2019. Όπως αντιλαμβάνεστε «κύριοι», θα σας αλλάξουμε και φέτος τον... αδόξαστο!!! Άντε, καλή χρονιά και... καλά μυαλά!!!

 

 Corfu Corner Radio

Τετάρτη
18
Σεπτέμβριος
2019
Σήμερα γιορτάζουν: Αριάδνη, Αριάνα, Ευμένιος, Ευμένης, Ευμενία, Κάστωρ, Κάστορας, Κάστορης, Ρωμύλος, Ρωμύλιος, Ρωμύλης, Ρωμύλα, Ρωμυλία, Ρωμύλη, Ρωμυλαία

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb