30/12/2018

Ψητοπωλείον «Το ενωσιακό γήπεδο»!

Κάποτε πήγαινες στο ενωσιακό γήπεδο απλά και μόνο για να παρακολουθήσεις μπάλα. Τώρα, όμως, πηγαίνεις και για να την... κάνεις ταράτσα!


Το Αθλητικό Κέντρο της ΕΠΣ Κέρκυρας, έχει μετατραπεί σε... Εμπορικό Κέντρο! Μια ανάσα από τον αγωνιστικό χώρο, έχουν «στηθεί» καντίνα και χώροι εστίασης, που ψήνουν και πουλούν όλα τα καλούδια!


Φυσικά, η τσίκνα «εισβάλει» στο αγωνιστικό τερέν και στα αποδυτήρια, «σπάζοντας» τις μύτες των παικτών. Τα σάλια τους τρέχουν... ποτάμι και μόνο στο να παίξουν ποδόσφαιρο δεν έχουν το μυαλό τους!


«Εδώ το καλό σουβλάκιιιιιιι... Εδώ η σούπερ ποικιλίαααααααα... Πάρε κόσμε πάρεεεεεεεε... Και λαχταριστό λουκάνικο έχωωωωωωω... Πάρε-πάρεεεεεεεε...».


Ένα αθώο ερώτημα θα θέλαμε, λοιπόν, να θέσουμε στη Διοίκηση της ΕΠΣΚ και προσωπικά στον Πρόεδρο κ. Ποζίδη: Αξιότιμοι κύριοι, τελικά το Αθλητικό Κέντρο στο Κανόνι, για ποιο λόγο το ενοικιάσατε σε ιδιώτες; Για να το κάνουν γήπεδο, ή μήπως... ψητοπωλείο; Εάν ισχύει το δεύτερο, τότε πείτε μας πού μπορούμε να τηλεφωνήσουμε για να κλείσουμε τραπέζι...


Στο μεταξύ, επικοινώνησε μαζί μας ένας τακτικός επισκέπτης του ενωσιακού γηπέδου, ο οποίος μέχρι και πέρυσι εργάζονταν εκεί, και μας είπε τα εξής: «Είναι ωραίο να βάζεις στόχους και να τους πετυχαίνεις. Κάποιος είχε ως όνειρο ζωής το να γίνει... ψήστης κι εν τέλει το κατάφερε»!!!

 

 

 

 
Corfu Corner Radio

Πέμπτη
20
Ιούνιος
2019
Σήμερα γιορτάζουν:

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb