14/12/2018

Αποτυχία Καρπατσέλη στον ΑΟ Κασσιώπη!

Στο φετινό Πρωτάθλημα της Β' τοπικής Κατηγορίας της ΕΠΣ Κέρκυρας, μετέχει για πρώτη φορά η νεανική ομάδα του ΑΟ Κασσιώπη. Πρόκειται ουσιαστικά για την περσινή Κ15 της ΠΑΕ, που είχε λάβει μέρος στο αντίστοιχο ηλικιακό Πρωτάθλημα της Super League, για τον λόγο αυτό η ΠΑΕ ανέθεσε την τεχνική ηγεσία στον Βαγγέλη Καρπατσέλη, τον περσινό προπονητή της ομάδα Κ17, που είχε κάκιστη πορεία, έχοντας υποστεί εξευτελιστικές ήττες και τερματίζοντας στην τελευταία θέση του Βορείου Ομίλου!


Παρότι, λοιπόν, ο ΑΟ Κασσιώπη απαρτίζεται από ποδοσφαιριστές που έχουν «παραστάσεις» από το Πρωτάθλημα Υποδομής της Super League και παρόλο που χρησιμοποιεί και ορισμένους παίκτες της φετινής Κ19 (η οποία μετέχει στο αντίστοιχο Πρωτάθλημα της Football League), επομένως η ομάδα θα ‘πρεπε να κάνει... περίπατο στη Β' ΕΠΣΚ, εν τούτοις η μέχρι στιγμής παρουσία της κρίνεται από μέτρια ως προβληματική! Σ' αυτές τις περιπτώσεις, η ευθύνη βαραίνει αποκλειστικά τον προπονητή...


Παραδείγματος χάριν, στις δύο τελευταίες αγωνιστικές ο ΑΟ Κασσιώπη ηττήθηκε στο Περιβόλι από τον Φαίακα Μαραθιά κι έφερε εντός έδρας ισοπαλία με τον ΠΑΟ Κορακιάνας, ενώ την 3η αγωνιστική είχε γνωρίσει τον εντός έδρας διασυρμό από την νεοεμφανιζόμενη ΓΕ Παλαιοκαστριτών, τρώγοντας «πεντάρα»! Ύστερα από 10 αγωνιστικές, η ομάδα όχι μόνο δεν είναι πρωτοπόρος, αλλά έχει ολισθήσει στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα, βλέποντας τις πλάτες των ΓΕ Παλαιοκαστριτών, Φαίακα Μαραθιά και Ποσειδώνα Βιταλάδων, δίχως μάλιστα να έχει κάνει το ρεπό της.


Αν μη τι άλλο (και βάσει στοιχείων), η θητεία του Καρπατσέλη στον πάγκο του ΑΟΚ είναι αποτυχημένη, όπως ήταν και πέρυσι. Άρα, η επιλογή των υπευθύνων της ΠΑΕ ως προς το συγκεκριμένο πρόσωπο, είναι άστοχη!

 

 
Corfu Corner Radio

Πέμπτη
20
Ιούνιος
2019
Σήμερα γιορτάζουν:

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb