04/12/2018

Κοντά στη συνεργασία με Γιάννη Αυλωνίτη η ΑΕ Αρίλλα/Καββαδάδων

Η Διοίκηση της ΑΕ Αρίλλα/Καββαδάδων, μετά το «διαζύγιο» με τον Τάσο Μουζακίτη, βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή. Σύμφωνα με τις πληροφορίες τουb CORFUCORNER.GR, το ενδιαφέρον των ιθυνόντων του σωματείου, εστιάζεται κυρίως στον Γιάννη Αυλωνίτη.


Ήδη, ανάμεσα στις δύο πλευρές έχουν γίνει συζητήσεις, οι οποίες είναι σε καλό δρόμο. Ακόμη δεν έχει επέλθει οριστική συμφωνία, ωστόσο εκτιμάται πως το ενδεχόμενο της συνεργασίας είναι πολύ πιθανό.


Οι άνθρωποι της «Ένωσης» θεωρούν πως ο Αυλωνίτης αποτελεί μια από τις πλέον κατάλληλες και αξιόπιστες λύσεις, για την υλοποίηση του στόχου της ομάδας, που δεν είναι άλλος από την άνοδο στην Α1' Κατηγορία.


Υπενθυμίζουμε ότι την περασμένη σαιζόν, ο έμπειρος Κερκυραίος τεχνικός είχε εργαστεί αρχικά στον ΑΟ Κοντοκαλίου (στην Α1') και κατόπιν στον Εθνικό Περουλάδων Σιδαρίου, τον οποίο «κράτησε» στην Α' Κατηγορία.


Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ


• ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΜΕ ΥΓΕΙΑ: Συνεργείο αυτοκινήτων και βουλκανιζατέρ ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΟΥΚΑΣ. Υπεύθυνη και άμεση εξυπηρέτηση, καθημερινά από τις 8 το πρωϊ μέχρι τις 5 το απόγευμα, εκτός σαββατοκύριακου. Η επιχείρηση βρίσκεται στο 7ο χιλιόμετρο της Εθνικής Αχιλλείου, δίπλα από το Δημαρχείο. Τηλ επικοινωνίας 6976733826.


• ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ: Κατάστημα "ΣΠΥΡΟΣ ΚΟΥΡΗΣ". Διαθέτει ανταλλακτικά όλων των οχημάτων (αυτοκινήτων, μοτοσυκλετών και τρακτέρ), καθώς και ανταλλακτικά σκαφών και οικιακών συσκευών. Θα το βρείτε στην Ιωάννου Θεοτόκη 104, απέναντι από το ΙΚΑ. Τηλέφωνο: 26610-34775.

 

 

 

 

 

 Corfu Corner Radio

Κυριακή
16
Ιούνιος
2019
Σήμερα γιορτάζουν:

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb