09/11/2018

Έντονο παρασκήνιο και πολύ σοβαρές καταγγελίες!

Τις τελευταίες μέρες, ορισμένα σωματεία της Κέρκυρας «έλυσαν» επιτέλους τη σιωπή τους και διαμαρτυρήθηκαν επισήμως για τα διαιτητικά εγκλήματα και... καραγκιοζιλίκια στα παιχνίδια τους. Κάλλιο αργά, παρά ποτέ! Το CORFUCORNER.GR ήταν το μοναδικό Μέσο του νησιού, που από το ξεκίνημα της τρέχουσας σαιζόν είχε κηρύξει τον... ανένδοτο αγώνα, επισημαίνοντας την ακαταλληλότητα και την ανικανότητα αρκετών ρέφερι, οι οποίοι όμως τυγχάνουν της σκανδαλώδους ανοχής και στήριξης της ΕΠΣΚ!


Μεταξύ, λοιπόν, των ανακοινώσεων που εξεδόθησαν, ήταν κι αυτή του Οδυσσέα Αυλιωτών, την επόμενη του εκτός έδρας ματς με την Αναγέννηση Περιβολίου. Αφού πρώτα εκφράζονται τα έντονα παράπονα της ομάδας για τη διαιτησία του Θωμά Βλάσση, το κείμενο καταλήγει ως εξής: «Κύριοι της ΕΠΣΚ και της επιτροπής διαιτησίας μάλλον δεν είναι η σειρά μας στην επετηρίδα, αλλά μην αγχώνεστε, είμαστε απλά μια παρέα που θέλει να παίξει τη μπάλα της».


Τι θέλει να πει εδώ ο... ποιητής; Ότι η ΕΠΣ Κέρκυρας έχει αποφασίσει να δώσει σε κάποια συγκεκριμένη ομάδα τον τίτλο της Πρωταθλήτριας της Α1' Κατηγορίας, αλλά επειδή βλέπει πως ο Οδυσσέας μπαίνει... σπόντα για τη διεκδίκηση της 1ης θέσης, η Ένωση προσπαθεί να τον παραμερίσει, «επιστρατεύοντας» τη διαιτησία!!!


Αυτά που καταγγέλλουν οι Αυλιωτινοί, είναι σοβαρά. Πολύ σοβαρά! Και χρίζουν της άμεσης παρέμβασης του εισαγγελέα!


Υπενθμμίζουμε ότι πέρυσι, ένα άλλο σωματείο της βόρειας Κέρκυρας, ο Θιναλιακός, σε ανακοίνωσή του, είχε αφήσει σαφή υποννοούμενα περί εύνοιας του (μετέπειτα Πρωταθλητή) Κρόνου Αργυράδων από τους διαιτητές, λόγω της πολύ στενής συγγενικής σχέσης του τότε Προέδρου της Επιτροπής Διαιτησίας με βασικό ποδοσφαιριστή των Αργυραδιτών! Εισαγγελέας εδώ και τώρα, λοιπόν!


Επάνω στο κερκυραϊκό ποδόσφαιρο, έχει απλωθεί ένα απίστευτο πέπλο παρασκηνίου και σκανδαλολογίας! Και η Διοίκηση Ποζιδη, αντί να βγει από το... καβούκι της για να δώσει απαντήσεις κι εξηγήσεις σ' όλα όσα της καταλογίζονται, αντί να ξεκαθαρίσει την θέση της και να κοιτάξει να ξεδιαλύνει το θολό τοπίο, αντί να φροντίσει για την εξάλειψη των «κακώς κειμένων» και την επιστροφή της κανονικότητας, αντί να καλέσει σε διάλογο τις ομάδες και να αφουγκραστεί τα προβλήματα και τις ανησυχίες τους, αντιθέτως επιδεικνύει μια πρωτοφανή και προκλητική αδιαφορία, χώνοντας το... κεφάλι της στο χώμα, όπως η στρουθοκάμηλος!


Κι εσείς, αγαπητά σωματεία, τι κάνετε; Τίποτα περισσότερο από το να διαμαρτύρεστε! Και στις εκάστοτε Γενικές Συνελεύσεις της Ένωσης, επιβραβεύετε το Δ.Σ. της Ένωσης για το... θεάρεστο έργο του, υπερψηφίζοντας τους Απολογισμούς του και δίνοντάς του ψήφο εμπιστοσύνης! Μπράβο και σε λόγου σας!!!

 

 

 

 Corfu Corner Radio

Σάββατο
23
Μάρτιος
2019
Σήμερα γιορτάζουν: δεν υπάρχει μια γιορτή πάρα πολύ γνωστή (πηγή : www.eortologio.gr)

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Ποια ομάδα κατά τη γνώμη σας θα κατακτήσει φέτος τον τίτλο στην Α1΄Κατηγορία;
Θιναλιακός
Αστέρας Πετριτή
ΟΦΑΜ
Άλλη ομάδα
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb