08/11/2018

Αν είναι να διασύρεσαι, καλύτερα να αποσυρθείς!

Το περασμένο Σάββατο (3/11), στα πλαίσια του Πρωταθλήματος μπάσκετ της Α' ΕΣΚΑΒΔΕ Ανδρών, ο Ιόνιος Κέρκυρας γνώρισε την ήττα στην πρωτεύουσα της Ηπείρου με 103-33 από τον Σ.Κ. Ιωάννινα. Έχασε, δηλαδή, με μια διαφορά 70 πόντων. Η απόλυτη ταπείνωση!


Αναρωτιόμαστε, λοιπόν... Ποιός μπορεί να είναι ο λόγος της συμμετοχής της συγκεκριμένης κερκυραϊκής ομάδας στην εν λόγω διοργάνωση; Για ποιό λόγο ο Ιόνιος λαμβάνει μέρος σε ένα περιφερειακό Πρωτάθλημα, στο οποίο αδυνατεί να σταθεί με αξιοπρέπεια; Άραγε, οι ιθύνοντες του σωματείου, δεν μπορούν να αντιληφθούν ότι με τέτοια υποτιμητικά αποτελέσματα ρεζιλεύεται το κερκυραϊκό μπάσκετ και γενικότερα ο κερκυραϊκός αθλητισμός;


Κατά την ταπεινή μας άποψη, αν πρόκειται ο Ιόνιος να συνεχίσει να διασύρεται και να ξεφτιλίζεται στα παρκέ, τότε το καλύτερο που εχει να κάνει, είναι να αποσυρθεί! Πιο τιμητικό είναι να χάνει με 20-0 άνευ αγώνα, παρά να τρώει... 70ρες κατακέφαλα! Και το ερχόμενο καλοκαίρι, η ομάδα ας κοιτάξει να ενισχυθεί και να οργανωθεί καλύτερα, ειδάλλως να δηλώσει συμμετοχή στην χαμηλότερη Κατηγορία, δηλαδή την Γ' ΕΣΚΑΒΔΕ.


• Άρθρο του ΧΡΗΣΤΟΥ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥ

 

 

 Corfu Corner Radio

Τετάρτη
21
Αύγουστος
2019
Σήμερα γιορτάζουν:

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb