08/11/2018

Απάντηση της Λευκίμμης στην καταγγελία Κρόνου για Νικόπουλο

Μετά την καταγγελία του Κρόνου Αργυράδων για την τοποθέτηση του διαιτητή Πέτρου Νικόπουλου στον κυριακάτικο αγώνα της Γ΄ Εθνικής με τη Λευκίμμη η Α.Ε.Λ εξέδωσε την παρακάτω απαντητική ανακοίνωση :


«Με αφορμή την χθεσινή ανάρτηση από την επίσημη σελίδα του Κρόνου Αργυράδων που αφορά τον ορισμό του κ. Πέτρου Νικόπουλου ως διαιτητή στο κυριακάτικο παιχνίδι έχουμε να πούμε τα εξής :

Ή να το λάβουμε ως ατυχές ή να το λάβουμε ως από τώρα δικαιολογίες και δυναμισμό του κλίματος.
Εμείς σαφώς και δεν θέλαμε αυτόν τον ορισμό γιατί από μόνο του γεννά σκέψεις και είναι πραγματικά κάτι που μας ανησυχεί και θα ζητήσουμε την αλλαγή της συγκεκριμένης διαιτησίας για να προφυλάξουμε τον άξιο "ΛΕΥΚΙΜΜΙΩΤΗ" διαιτητή στα πρώτα βήματα της επαγγελματικής του καριέρας.
Από την άλλη όμως το δημοσίευμα
<<ΚΡΟΝΟΣ ΑΡΓΥΡΑΔΩΝ - ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΣ βρείτε το αποτέλεσμα>> μόνο γελοίο θα πρέπει να χαρακτηριστεί και ως προσβολή προς την ΑΘΛΗΤΙΚΉ ΕΝΩΣΗ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ, προς την ΕΠΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ και προς την ΕΠΟ.
Φέτος η ΛΕΥΚΙΜΜΗ από τα 5 παιχνίδια που έχει δώσει στα 3 έχει αντιμετωπίσει αν μη τι άλλο κακές διαιτησίες που έκριναν σε μεγάλο βαθμό αποτελέσματα και γεμίζοντας την ομάδα μας με κάρτες.(πρέπει να είμαστε η ομάδα με τις περισσότερες κάρτες στην Γ Εθνική.)
Δεν βγήκαμε να κλαψουρίσουμε ούτε μια στιγμή, κοιτάζουμε την δική μας ομάδα, έχουμε μεγάλη εμπιστοσύνη στους προπονητές μας, στους παίχτες μας και είμαστε προσηλωμένοι στους στόχους μας.
Οποιαδήποτε μομφή πλέον θα την λάβουμε ως εχθρική κίνηση και προσπάθεια χειραγώγησης και επηρεασμού του αγώνα της Κυριακής με ανεξέλεγκτα αποτελέσματα και η απάντηση θα είναι δυνατή.
Εμείς την Κυριακή θα πάμε στην έδρα του αντιπάλου στο κανόνι με πίστη και αποφασιστικότητα όπως σε όλα τα παιχνίδια της ομάδας μας. Τίποτα λιγότερο ,τίποτα περισσότερο.»

 

 

 Corfu Corner Radio

Τετάρτη
21
Αύγουστος
2019
Σήμερα γιορτάζουν:

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb