08/11/2018

Ο Κρόνος καταγγέλει τον ορισμό Νικόπουλου στο ντέρμπι!

Την έντονη αντίδραση του Κρόνου Αργυράδων προκάλεσε η απόφαση της ΚΕΔ/ΕΠΟ να ορίσει τον (Λευκιμμιώτη) Πέτρο Νικόπουλο ως διαιτητή του κυριακάτικου ντέρμπι με την ΑΕ Λευκίμμης, για το Πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.


Η ανακοίνωση που εξέδωσαν οι «μπλέ» έχει ως εξής:

"Ευτυχώς μας παίζει ο Νικόπουλος. Μήπως θέλετε να κατεβούμε και στη Λευκίμμη να παίξουμε;
ΚΡΟΝΟΣ - ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΣ
Βρειτε το αποτέλεσμα!!"

Ο Κρόνος θα προχωρήσει και σε άλλες ενέργειες προκειμένου να ανατραπεί η απόφαση.
Ο Πέτρος του σκανδάλου έχει γράψει ... Ιστορία με τον Κρόνο: Ο συγκεκριμένος διαιτητής ορίστηκε από την ΕΠΣΚ να διαιτητεύσει τη δεύτερη αγωνιστική της περιόδου 2016 - 17 στους Αυλιώτες τον αγώνα ΟΔΥΣΣΕΑΣ - ΚΡΟΝΟΣ Αργυράδων. Τα κατορθώματά του: Πριν συμπληρωθεί το 40΄άφησε τον ΚΡΟΝΟ με 9 παίκτες και αρνήθηκε πέναλτι που έγινε επάνω στον «Γαμπρό» (Βλάσση). Για αυτή τη διαιτησία, όχι μόνο δεν τιμωρήθηκε, αλλά, δε θυμόμαστε καλά, αν πήρε και ... έπαινο.


Επίσης την ίδια ποδοσφαιρική περίοδο που ο Κρόνος διαμαρτυρήθηκε έντονα για τη διαιτησία του αγώνα ΑΕ Λευκίμμης -Κρόνος σύμφωνα με τη «ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΚΕΡΚΥΡΑ» μετά τον αγώνα ΑΕ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ - ΚΡΟΝΟΣ φιλοξένησε τον επόπτη του συγκεκριμένου αγώνα Γ. Ξηρομερίτη και σε ανάρτηση στο F/B έγραψε: «Γιώργος Ευχαριστούμε για την πολύτιμη βοήθειά σου».


Αναλυτικά η ανάρτηση της ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ:

 

«Την Καθαρά Δευτέρα βρήκε την ευκαιρία να ξεσκάσει ο βοηθός του ντέρμπι και αξιολογημένος βοηθός διαιτητή Γιώργος Ξηρομερίτης. Χωρίς να τον κουράζει η διαδρομή βρέθηκε ξανά στην Λευκίμμη αυτή τη φορά στις Αλυκές Λευκίμμης όπου συνάντησε τον συνάδελφο του διαιτητή κ Νικόπουλο και υποστηρικτή της ΑΕΛ, ο οποίος και εκφράζει τις ευχαριστίες του μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook. Για πιο λόγο; Αναρωτήθηκε κάποιος υπεύθυνος;»

Επίσης ο συγκεκριμένος διαιτητής σφύριξε τον τελικό του Super Cup ΟΦΑΜ - Κρόνος 1 - 3. Παρά τη νίκης της ομάδας τους οι παράγοντες του Κρόνου είχαν πολλά παράπονα από τη διαιτησία του.

Εν ολίγοις άστοχη απόφαση. Κρίμα για το ποδόσφαιρο!»

 

 
Corfu Corner Radio

Τετάρτη
21
Αύγουστος
2019
Σήμερα γιορτάζουν:

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb