08/11/2018

Γκάφα ολκής με τον ορισμό Νικόπουλου στο Κρόνος – Λευκίμμη!

Με πολύ μεγάλη έκπληξη, είδαμκε ότι, στον κυριακάτικο κερκυραϊκό «εμφύλιο» της Γ' Εθνικής μεταξύ Κρόνου Αργυράδων - ΑΕ Λευκίμμης, η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΟ όρισε για διαιτητή τον Πέτρο Νικόπουλο, ο οποίος θα έχει για βοηθούς του τους Χάρη Σκορδιλη και Γιάννη Μίχο, άπαντες της ΕΠΣ Κέρκυρας. Εκ μέρους μας, ουδεμία αντίρρηση για τους Σκορδίλη και Μίχο, αλλά για τον Νικόπουλο έχουμε ένσταση...


Οι απορίες που μας προκύπτουν, είναι δύο: Πρώτον, πώς είναι δυνατόν, σε έναν αγώνα Γ' Εθνικής, η ΚΕΔ να βάζει διαιτητή κατώτερης Κατηγορίας, αφού ο Νικόπουλος βρίσκεται στον πίνακα των διαιτητών «προχωρημένου σταδίου» (κάτι σαν την 4η Κατηγορία, δηλαδή); Και δεύτερον, πώς γίνεται η Επιτροπή να ορίζει έναν Λευκιμμιώτη διαιτητή, σε ένα τοπικό ντέρμπι, που έχει πολλές ιδιαιτερότητες, άρα μπορεί να δημιουργηθούν... παρεξηγήσεις;


Τί εννοούμε; Ότι στην περίπτωση που την Κυριακή υπάρξει κάποια σοβαρή αμφισβητούμενη φάση (π.χ. ένα πέναλτι ή μία αποβολή), όπου η διαιτητική απόφαση θα ευνοήσει την ΑΕΛ, άντε μετά να βγάλεις από το μυαλό του καθενός τις... πονηρές σκέψεις!


Κατά την άποψή μας, η ΚΕΔ/ΕΠΟ υπέπεσε σε πολύ μεγάλο ατόπημα! Σε γκάφα ολκής! Λόγω της ιδιάζουσας κατάστασης, επ' ουδενί έπρεπε να επιλέγει και να τοποθετηθεί ο Πέτρος Νικόπουλος σ' αυτό το παιχνίδι.


Θεωρούμε, λοιπόν, ότι η ΚΕΔ ήταν πολύ απρόσεκτη και «αδιάβαστη» σ' αυτό τον ορισμό. Όμως, και η Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Κέρκυρας, κοιμόνταν τον... ύπνο του δικαίου, διότι όφειλε να ενημερώσει σχετικά την Ομοσπονδία. Όπως και ο ίδιος ο Νικόπουλος θα έπρεπε εγκαίρως να είχε δηλώσει κώλυμα.


Όλοι λειτούργησαν ερασιτεχνικά, πρόχειρα και ατσούμπαλα! Και αν τώρα γίνει η... στραβή, να δούμε πώς θα τα «μπαλώσουν»!


• Άρθρο του ΧΡΗΣΤΟΥ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥ

 

 
Corfu Corner Radio

Τετάρτη
21
Αύγουστος
2019
Σήμερα γιορτάζουν:

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb