06/11/2018

Ξεφτίλα της ΕΠΣΚ, έφερε διαιτητές από την Θεσπρωτία!

Προχθές Κυριακή (4/11) έπαιξαν στο γήπεδο των Νυμφών ο Αχιλλέας με τον Αστέρα Λιαπάδων, για την 5η αγωνιστική της Α1' τοπικής Κατηγορίας. Και διαπιστώθηκε το εξής «φαινόμενο»: η διαιτητική τριάδα δεν ήταν κερκυραϊκή! Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Βασίλης Καρβούνης, ο οποίος είχε για βοηθούς του τους Βαγγέλη Αθανασίου και Ηλία Μούκα, άπαντες προερχόμενοι από την ΕΠΣ Θεσπρωτίας!


Η Διοίκηση της ΕΠΣ Κέρκυρας,, ακολουθώντας την γνωστή τακτική της... μούγκας, δεν έχει διευκρινίσει τον λόγο για τον οποίο ζήτησε από την γειτονική Ένωση να της στείλει διαιτητές. Μήπως το έπραξε επειδή εδώ δεν υπάρχει επαρκές δυναμικό; Μήπως επειδή οι εδώ ρέφερι τα έχουν σκατώσει; Ή μήπως το έκανε επειδή... έτσι της «κάπνισε»;


Η Διοίκηση Ποζίδη, πιστή στο δόγμα «κάνω ό,τι θέλω και λογαριασμό δεν δίνω», προέβη σε μια κίνηση που εγείρει πολλά ερωτηματικά και η οποία την εκθέτει ανεπανόρθωτα! Και καλό θα ήταν, κάποια στιγμή να λύσει τη σιωπή της. Διότι, τέτοιες αποφάσεις και ενέργειες, όχι απλά «μειώνουν» την κερκυραϊκή διαιτησία, αλλά προπάντων την ξεφτιλίζουν!!!

 

 
Corfu Corner Radio

Τετάρτη
21
Αύγουστος
2019
Σήμερα γιορτάζουν:

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb