19/10/2018

«Καρφωθήκατε» κύριοι Ποζίδη και Κουλόπουλε!

Το απόγευμα της περασμένης Τρίτης (16/10), κατά τη συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΕΠΣ Κέρκυρας, το μέλος της αντιπολίτευσης, Νίκος Χρυσικόπουλος, έθεσε προς το προεδρείο το ερώτημα «για ποιο λόγο η Ένωση τον τελευταίο καιρό έχει πάψει να αποστέλλει στοCorfuCorner.gr τα δελτία Τύπου της, πράγμα που δεν πράττει με τα υπόλοιπα ΜΜΕ του νησιού». Ο Πρόεδρος , Παναγιώτης Ποζίδης και ο Γενικός Γραμματέας, Γιώργος Κουλόπουλος, έδωσαν μια απάντηση, που ήταν ασαφής και μη πειστική, λέγοντας ότι η ΕΠΣΚ δεν υποχρεούται να αποστέλλει e-mail στα Μέσα Ενημέρωσης και πως οι ανακοινώσεις αναρτώνται στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργανώτριας αρχής.


Όμως, προτού ο αλέκτωρ λαλήσει τρις, οι ισχυρισμοί των κ.κ. Ποζίδη και Κουλόπουλου αποδείχθηκαν ψευδείς και ουτοπικοί! Μία ημέρα αργότερα, δηλαδή προχθές Τετάρτη το βράδυ, η σελίδα «ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ» στο Facebook δημοσίευσε το πρόγραμμα αυτού του σαββατοκύριακου στα τοπικά Πρωταθλήματα, δίχως να έχει αναρτηθεί στο site της Ένωσης. Όπως έγραψε ο υπεύθυνος της σελίδας, Χρήστος Ιωάννου, το πρόγραμμα του το έστειλε η ΕΠΣ Κέρκυρας.


Τι φανερώνει αυτό; Ότι ενώ η ΕΠΣΚ εδώ και 7 μήνες έχει αποκλείσει την ιστοσελίδα μας από την αποστολή των ενημερωτικών της e-mail, την ίδια ώρα τροφοδοτεί κανονικά και κατ' αποκλειστικότητα ορισμένα άλλα ΜΜΕ με τις ανακοινώσεις της, πριν τις «ανεβάσει» στο επίσημο site της!


Με ντοκουμέντα, πλέον, αποδεικνύεται πόσο ξεδιάντροπα η Διοίκηση της ΕΠΣ Κέρκυρας κάνει διακρίσεις στα Μέσα Ενημέρωσης, χωρίζοντάς τα σε «δικά μας» και σε «άλλα»! Κάτι το οποίο είναι αντιδεοντολογικό, αντιδημοκρατικό και ανήθικο!


Κύριοι, έχετε εκτεθεί και γελοιοποιηθεί ανεπανόρθωτα! Θα πρέπει επιτέλους να κατανοήσετε ότι η Ένωση δεν είναι τσιφλίκι σας, για να κάνετε ότι σας «καπνίσει»! Έστω για τα μάτια του κόσμου, οφείλετε να κρατάτε ίσες αποστάσεις προς όλους, είτε είναι σωματεία, είτε είναι αθλητικογράφοι. Και όχι να ευνοείτε απροκάλυπτα εκείνους που σας ψηφίζουν ή σας «λιβανίζουν»!!!

 

 

 

 Corfu Corner Radio

Σάββατο
23
Μάρτιος
2019
Σήμερα γιορτάζουν: δεν υπάρχει μια γιορτή πάρα πολύ γνωστή (πηγή : www.eortologio.gr)

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Ποια ομάδα κατά τη γνώμη σας θα κατακτήσει φέτος τον τίτλο στην Α1΄Κατηγορία;
Θιναλιακός
Αστέρας Πετριτή
ΟΦΑΜ
Άλλη ομάδα
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb