17/10/2018

«Παίζεται» η θέση σε τέσσερεις πάγκους!

Το προσεχές σαββατοκύριακο θα γίνει η 4η αγωνιστική στα τοπικά Πρωταθλήματα και όπως ψιθυρίζεται, από τα αποτελέσματα κάποιων αγώνων, θα εξαρτηθεί το μέλλον ορισμένων προπονητών.


Η μία περίπτωση, αφορά ομάδα που προέρχεται από τρεις νίκες και η οποία αγωνίζεται εκτός έδρας. Εάν νικήσει ή αποσπάσει ισοπαλία, τότε... ούτε γάτα, ούτε ζημιά. Εάν όμως ηττηθεί, τότε ο προπονητής της θα αμφισβητηθεί αρκετά.


Δύο άλλες περιπτώσεις αφορούν ομάδες που προέρχονται από ισοπαλία και που παίζουν στην έδρα τους. Εφόσον κερδίσουν, τότε όλα θα έχουν καλώς. Εάν όμως «σκοντάψουν» εκ νέου, τότε η παρουσία των προπονητών τους στον πάγκο, θα τεθεί εν αμφιβόλω.


Τέλος, η τέταρτη περίπτωση αφορά ομάδα που έχει μόνον ήττες και η οποία αγωνίζεται εντός έδρας. Εφόσον κερδίσει, τότε όλα θα είναι μια χαρά. Σε περίπτωση ισοπαλίας ή ήττας, τότε ο προπονητής μάλλον θα υποβάλλει την παραίτησή του.

Ονόματα, για ευνόητους λόγους, δεν μπορούμε να αναφέρουμε την παρούσα χρονική στιγμή. Το μόνο που μπορούμε να πούμε, είναι ότι τα ανωτέρω σχετίζονται με τρεις ομάδες της Α1' Κατηγορίας και με μία της Α'.


Ανάλογα, λοιπόν, με τα αποτελέσματα των παιχνιδιών του σαββατοκύριακου, ενδέχεται να υπάρξουν ανακατατάξεις σε κάποιον ή κάποιους πάγκους, δεδομένου ότι θα είναι η κατάλληλη χρονική συγκυρία, λόγω της διακοπής των Πρωταθλημάτων στις 27-28 Οκτωβρίου.


Υ.Γ. Όπως λέει ένας πολύ έμπειρος Κερκυραίος τεχνικός... «Η νίκη είναι φάρμακο, η ήττα είναι φαρμάκι»!


• Κείμενο: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ

 

 

 
Corfu Corner Radio

Σάββατο
23
Μάρτιος
2019
Σήμερα γιορτάζουν: δεν υπάρχει μια γιορτή πάρα πολύ γνωστή (πηγή : www.eortologio.gr)

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Ποια ομάδα κατά τη γνώμη σας θα κατακτήσει φέτος τον τίτλο στην Α1΄Κατηγορία;
Θιναλιακός
Αστέρας Πετριτή
ΟΦΑΜ
Άλλη ομάδα
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb