17/10/2018

«Φωνάζουν» για τη διαιτησία ! (Νο 2)

Νέες διαμαρτυρίες για τη διαιτησία υπήρξαν το περασμένο σαββατοκύριακο, κατά την 3η αγωνιστική των τοπικών ποδοσφαιρικών Πρωταθλημάτων.


Συγκεκριμένα, στην Α1' Κατηγορία, στο παιχνίδι Ατρόμητος Στρογγυλής - Θιναλιακός 0-2, ο Δημήτρης Κάντας άφησε με μικροπαράπονα τους Στρογγυλιάτες. Στην Α' Κατηγορία, στον αγώνα ΑΕ Καναλίων - Ηρακλής Αγίων Δέκα 2-1, ο Νικόδημος Καββαδίας είχε «εμπρηστική» διαιτησία, κάνοντας... όργια εις βάρος της φιλοξενούμενης ομάδας, ενώ στο ματς μεταξύ Μέγα Αλέξανδρου - Ολύμπου 0-0, ο Θωμάς Βλάσσης άφησε παραπονούμενους τους γηπεδούχους. Τέλος, στη Β' Κατηγορία, στο ματς ΠΑΟ Κορακιάνας - Φαίακας Μαραθιά 1-1, ο Χρήστος Διαβάτης προκάλεσε τις διαμαρτυρίες και των δύο σωματείων (και κυρίως του φιλοξενούμενου, ενώ στο ΑΟ Κασσιώπη - ΓΕ Παλαιοκαστριτών 2-5, ο Θωμάς Βλάσσης άφησε με παράπονα τους νικητές.


Βδομάδα με τη βδομάδα, η κατάσταση ολοένα και χειροτερεύει! Έτσι όπως πάει το πράγμα, σε λίγο καιρό οι καλές διαιτησίες θα είναι η εξαίρεση και οι αρνητικές θα αποτελούν τον κανόνα


Ελλοχεύει, λοιπόν, μεγάλος κίνδυνος να «τιναχθούν στον αέρα» οι τοπικές διοργανώσεις, λόγω της ανεπάρκειας, της ακαταλληλότητας ή της ασχετοσύνης των περισσότερων ρέφερι!


Ποια είναι η στάση της Διοίκησης της ΕΠΣ Κέρκυρας και της Επιτροπής Διαιτησίας; Οι άνθρωποι, είτε αδιαφορούν, είτε είναι... βαθιά νυχτωμένοι!

 

 

• Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ

 

 

 

 Corfu Corner Radio

Σάββατο
23
Μάρτιος
2019
Σήμερα γιορτάζουν: δεν υπάρχει μια γιορτή πάρα πολύ γνωστή (πηγή : www.eortologio.gr)

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Ποια ομάδα κατά τη γνώμη σας θα κατακτήσει φέτος τον τίτλο στην Α1΄Κατηγορία;
Θιναλιακός
Αστέρας Πετριτή
ΟΦΑΜ
Άλλη ομάδα
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb