06/10/2018

Μόλις 640 ευρώ απο την ΕΠΣΚ στους πυρόπληκτους της Ανατολικής Αττικής

Την περασμένη Τρίτη (2/10), το CorfuCorner.gr είχε δημοσιεύσει άρθρο, μέσω του οποίου η ιστοσελίδα μας ζητούσε από τη Διοίκηση της ΕΠΣ Κέρκυρας να γνωστοποιήσει επισήμως το χρηματικό ποσό που είχε συγκεντρωθεί από τον Αγώνα Αλληλεγγύης (Σούπερ Καπ) της 15ης Σεπτεμβρίου και αν τα λεφτά εστάλησαν στους πυρόπληκτους της Ανατολικής Αττικής.


Μία ημέρα μετά την ανάρτηση του site μας, δηλαδή την Τετάρτη (3/10), το Δ.Σ. της Ένωσης συνεδρίασε και -μεταξύ άλλων θεμάτων- ασχολήθηκε με το συγκεκριμένο ζήτημα, ενώ την επόμενη μέρα ανακοινώθηκε από την ΕΠΣΚ ότι τα χρήματα μπήκαν σε λογαριασμό του Δήμου Ραφήνας, προκειμένου να τα διανείμει στους πυρόπληκτους.


Εύγε, συγχαρητήρια και χίλια μπράβο στη Διοίκηση Ποζίδη για την ευαισθησία που επέδειξε. Έστω και με καθυστέρηση άνω των δύο μηνών η ΕΠΣ Κέρκυρας απέστειλε ένα βοήθημα στους άτυχους κάτοικους της Ανατολικής Αττικής, που επλήγησαν από την φονική πυρκαγιά της 23ης Ιουλίου. Όμως, θέτουμε το εξής εύλογο ερώτημα: Άραγε, για ποιο λόγο η Ένωση δεν δημοσιοποίησε το ποσό που μαζεύτηκε στον Αγώνα Αλληλεγγύης; Αυτή την απορία, υποθέτουμε πως την έχει και πολύς ακόμη κόσμος, ειδικά οι ποδοσφαιρόφιλοι που «έσκασαν» το πεντάευρω για να παρακολουθήσουν το ΟΦΑΜ - Κρόνος Αργυράδων.


Η ΕΠΣΚ δεν έχει ανακοινώσει ούτε τον αριθμό των εισιτηρίων που κόπηκαν στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Για ποιο λόγο, αγαπητοί κύριοι, τόση μυστικότητα, από τη στιγμή μάλιστα που ο σκοπός ήταν ιερός; Άσε που μας καταγγέλθηκε ότι τα εισιτήρια δεν είχαν θεωρηθεί από την εφορία!!!


Βάσει εκτιμήσεων, στο ενωσιακό γήπεδο είχαν παραβρεθεί τουλάχιστον 250 με 300 φίλαθλοι. Επομένως, τα έσοδα θα ‘πρεπε να είναι γύρω στα 1.250 με 1.500 ευρώ. Ωστόσο, σύμφωνα με τις πληροφορίες του CorfuCorner.gr, στον Δήμο Ραφήνας εστάλησαν μόλις 640 ευρώ. Δηλαδή τα μισά!


Εμείς δεν είμαστε λογιστές. Ούτε υπονοούμε ότι έγινε κάτι πονηρό ή παράτυπο. Απλά, οι αριθμοί δεν «βγαίνουν». Για το λόγο αυτό, θεωρούμε πως είναι απαραίτητο να δοθούν απαντήσεις και διευκρινήσεις...

 

 

 

 Corfu Corner Radio

Πέμπτη
20
Ιούνιος
2019
Σήμερα γιορτάζουν:

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb