24/09/2018

Ο Ποζίδης «βόλεψε» στην Πειθαρχική το φιλαράκι του!

Όπως ανακοινώθηκε από την ΕΠΣ Κέρκυρας, το Διοικητικό Συμβούλιο προχώρησε στην στελέχωση της νέας Πειθαρχικής Επιτροπής της Ένωσης.


Για μία ακόμη χρονιά, στην προεδρία θα βρίσκεται ο Δημήτρης Σουβλάκης, με τον Γιάννη Μάρτη να έχει την ιδιότητα του Γραμματέα και τον Αντώνη Κουρτέση (ΦΩΤΟ) να τοποθετείται ως μέλος.


Η παρουσία του κ. Κουρτέση στο πειθαρχικό όργανο της ΕΠΣΚ, δεν προκαλεί καμία εντύπωση. Κι αυτό για δύο λόγους...


Ο πρώτος λόγος, έχει να κάνει με το γεγονός ότι ο Πετριτιώτης παράγοντας, είναι άνθρωπος του ποδοσφαίρου και γνωρίζει καλά τον χώρο. Επί σειρά ετών, διατέλεσε Πρόεδρος του Αστέρα Πετριτή, ενώ επί των ημερών του, η ομάδα κατέκτησε τον τίτλο της ΕΠΣ Κέρκυρας (τη σαιζόν 2015-2016) και προβιβάστηκε στην Γ' Εθνική. Αυτές, υπήρξαν οι ενδοξότερες στιγμές της ιστορίας του σωματείου.


Ο δεύτερος λόγος, έχει να κάνει με το ότι ο Αντώνης Κουρτέσης διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τον Πρόεδρο της ΕΠΣΚ, Παναγιώτη Ποζίδη. Μάλιστα, όταν στις εκλογές της Ένωσης, τον Δεκέμβρη του 2016, το Δ.Σ. του Αστέρα Πετριτή είχε αποφασίσει να μην ψηφίσει την παράταξη Ποζίδη, αλλά τον αντίπαλο συνδυασμό, τότε ο κ. Κουρτέσης παραιτήθηκε από την προεδρία του συλλόγου και τον διαδέχθηκε ο εξάδελφός του, Σπύρος Κουρτέσης.


Είναι προφανές, λοιπόν, ότι ο κ. Ποζίδης είχε μια ηθική υποχρέωση απέναντι στον φίλο και υποστηρικτή του, γι' αυτό και τον «διόρισε» στην Πειθαρχική Επιτροπή.

 

 

 Corfu Corner Radio

Τρίτη
21
Μάιος
2019
Σήμερα γιορτάζουν:

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Ποια ομάδα κατά τη γνώμη σας θα κατακτήσει φέτος τον τίτλο στην Α1΄Κατηγορία;
Θιναλιακός
Αστέρας Πετριτή
ΟΦΑΜ
Άλλη ομάδα
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb