22/09/2018

«Καψόνι» του Κρόνου σε Στρατηγό!

Πριν από οκτώ εβδομάδες (και συγκεκριμένα στις 25 Ιουλίου) , το CorfuCorner.gr είχε αποκαλύψει ότι ο ΟΦΑΜ βρίσκονταν πολύ κοντά στην απόκτηση ενός σπουδαίου ποδοσφαιριστή, του Γρηγόρη Στρατηγού, ο οποίος τα τελευταία χρόνια φόρεσε την φανέλα του Κρόνου Αργυράδων. Έκτοτε, τα πράγματα πήραν μια περίεργη κατεύθυνση!


Η Διοίκηση του Γιάννη Καραϊσαρλή, πληροφορούμενη (προφανώς από το site μας) το ενδιαφέρον των Αγιομαθιτών για τον έμπειρο επιτελικό χαφ, άρχισε να κάνει... τσιριτζάντζουλες, αποφεύγοντας να του δώσει το δελτίο του. Είναι φανερό ότι οι Αργυραδίτες δεν ήθελαν να πάει ο Στρατηγός στον ΟΦΑΜ, ούτως ώστε να μην τον έχουν αντίπαλο στον μεταξύ των δύο σωματείων αγώνα Σούπερ Καπ, της 15ης Σεπτεμβρίου.


Ο καιρός πέρασε, ο Κρόνος και ο ΟΦΑΜ ξεκίνησαν προετοιμασία και αγώνες, ωστόσο ο Κερκυραίος παίκτης είναι... άφαντος! Ούτε στην ομάδα του Αγίου Ματθαίου υπέγραψε, αλλά ούτε κι εκείνη των Αργυράδων προχώρησε στην ανανέωση της συνεργασίας της μαζί του.


Ο Γρηγόρης Στρατηγός, έχει μείνει δίχως «στέγη» και το ποδοσφαιρικό του μέλλον είναι άγνωστο. Αυτή την εποχή εργάζεται σε θερινή επιχείρηση των Μπενιτσών, όμως -όπως μαθαίνουμε- δεν βλέπει «ζεστά» το ενδεχόμενο να παραμείνει στον Κρόνο.


Ο ΟΦΑΜ, από τη μεριά του, δεν έχει αποσύρει πλήρως το ενδιαφέρον του για τον πολύπειρο μεσοεπιθετικό. Πριν από αρκετό διάστημα, η Διοίκηση του Σπύρου Κουρή είχε κουβεντιάσει με τον ποδοσφαιριστή και σχεδόν είχε επέλθει συμφωνία, ωστόσο η αρνητική στάση του Κρόνου «φρέναρε» την ολοκλήρωση της μεταγραφής. Οι Αγιομαθίτες, πλέον, δεν φαίνονται διατεθειμένοι να περιμένουν άλλο, γι' αυτό και -όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μας- αναζητούν άλλη λύση για την συγκεκριμένη θέση, ενώ ήδη βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις με ξένο παίκτη, που στο παρελθόν αγωνίστηκε στην Γ' Εθνική και ο οποίος βρίσκεται ήδη στο νησί.

 

 

 Corfu Corner Radio

Τρίτη
21
Μάιος
2019
Σήμερα γιορτάζουν:

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Ποια ομάδα κατά τη γνώμη σας θα κατακτήσει φέτος τον τίτλο στην Α1΄Κατηγορία;
Θιναλιακός
Αστέρας Πετριτή
ΟΦΑΜ
Άλλη ομάδα
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb