21/09/2018

Η ΠΑΕ «έτριξε τα δόντια» στον Κρόνο!

Μια μικρή παρεξήγηση δημιουργήθηκε πριν από λίγες μέρες μεταξύ του ΑΟΚ ΠΑΕ Κέρκυρα και του Κρόνου Αργυράδων, η οποία πάντως λύθηκε με... συνοπτικές διαδικασίες!


Οι Αργυραδίτες ζήτησαν από την ΠΑΕ την παραχώρηση, με τη μορφή δανεισμού, δύο νεαρών πολύ ταλαντούχων ποδοσφαιριστών, των Ρενάτο Σπαχίου και Στράτου Λάμπογλου, όπως κι έγινε. Ωστόσο, τόσο στις επίσημες ανακοινώσεις του Κρόνου, όσο και στα δημοσιεύματα του επικοινωνιακού Μέσου του σωματείου (δηλαδή του Argyrades.gr συμφερόντων Γιάννη Καραϊσαρλή), δεν αναφέρονταν ότι οι δύο παίκτες είχαν αποκτηθεί ως δανεικοί.


Αυτό, προκάλεσε την άμεση αντίδραση της ΠΑΕ, η οποία -θέλοντας να αποκαταστήσει την... τάξη- εξέδωσε διευκρινιστική ανακοίνωση, τονίζοντας ότι οι Σπαχίου και Λάμπογλου παραχωρήθηκαν με δανεισμό στους «κυανόλευκους». Στα... καπάκια, η ομάδα των Αργυράδων έβγαλε δελτίο Τύπου, διορθώνοντας το λάθος της κι ευχαριστώντας την ΠΑΕ για τη συνεργασία.


Όπως ευκόλως γίνεται αντιληπτό, η μικροπαρεξήγηση προκλήθηκε λόγω του λανθασμένου χειρισμού της Διοίκησης Καραϊσαρλή, αναγκάζοντας τον επαγγελματικό σύλλογο του νησιού να βγάλει... κίτρινη κάρτα στον Κρόνο!

 

 
Corfu Corner Radio

Τρίτη
21
Μάιος
2019
Σήμερα γιορτάζουν:

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Ποια ομάδα κατά τη γνώμη σας θα κατακτήσει φέτος τον τίτλο στην Α1΄Κατηγορία;
Θιναλιακός
Αστέρας Πετριτή
ΟΦΑΜ
Άλλη ομάδα
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb