14/09/2018

Ποιός πλήρωσε τα «σπασμένα»;

Πριν από λίγες μέρες, η Μικτή Ομάδα της ΕΠΣ Κέρκυρας έλαβε μέρος στο 3ο Τουρνουά Ποδοσφαίρου Ιονίων Νήσων, που πραγματοποιήθηκε στα γήπεδα της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης. Ωστόσο, στην αποστολή των «Φαιάκων» (βλ. φωτό) μετείχαν και ορισμένα ακόμη άτομα, που ίσως και να ήταν... «παρείσακτα»! Κι εξηγούμαστε...


Οι νεαροί παίκτες της ομάδας, δικαιολογημένα ήταν στην αποστολή. Το ίδιο και οι ενωσιακοί προπονητές, Γιώργος Τσικρικώνης και Άρης Λούβρος. Ο Χριστόδουλος Κούρκουλος, ορθώς πήγε, διότι είναι Πρόεδρος της Επιτροπής Μικτών Ομάδων. Αλλά, από ‘κει και πέρα, αδυνατούμε να κατανοήσουμε για ποιό λόγο ταξίδεψαν οι Παναγιώτης Ποζίδης και Γιώργος Κουλόπουλος...


Εάν ο Πρόεδρος και ο Γενικός Γραμματέας της ΕΠΣΚ ταξίδεψαν στην Κεφαλονιά και την Ιθάκη είτε επειδή πίστευαν πως με την παρουσία τους θα έδιναν μια «αίγλη» στη διοργάνωση, είτε επειδή ήθελαν να κάνουν εκδρομούλα αναψυχής, είναι δικαίωμά τους. Πάντως, δεν ήταν υποχρεωμένοι να συνοδέψουν την αποστολή.


Το αφήνουμε αυτό. Πάμε σε κάτι άλλο...


Χθες Πέμπτη το βράδυ, η Διοίκηση Ποζίδη παρέθεσε δείπνο (σε μαγαζί της πόλης) στις ομάδες του Κρόνου Αργυράδων και του ΟΦΑΜ, ενόψει του σαββατιάτικου Αγώνα Αλληλεγγύης (Σούπερ Καπ). Ήταν, έτσι, μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για την παράταξη Ποζίδη να προσεγγίσει τα δύο σωματεία, που δεν την είχαν ψηφίσει στις προ 21 μηνών εκλογές της Ένωσης. Μάλιστα, όπως πληροφορηθήκαμε, σ' αυτό το τραπέζι δεν προσκλήθηκαν για να παραστούν τα μέλη της αντιπολίτευσης!


Και κάτι ακόμη. Όπως πρόσφατα αποκάλυψε η ιστοσελίδα μας (τα υπόλοιπα ΜΜΕ το έκαναν... γαργάρα!), η Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ επέβαλε στους Παναγιώτη Ποζίδη και Γιώργο Κουλόπουλο, το χρηματικό πρόστιμο των 6 χιλιάδων ευρώ, για δυσμενείς τους κρίσεις απέναντι στην Ομοσπονδία. Με τα έξοδα του δικηγόρου, τα παράβολα και τα οδοιπορικά, το ποσό ξεπέρασε τις 9 χιλιάδες.


Κι ερωτούμε, λοιπόν...


Αυτή την εκδρομούλα σε Κεφαλονιά και Ιθάκη, αυτό το «τραπέζωμα» των Κρόνου και ΟΦΑΜ, αυτό το... μπουγιουρντί από την ΕΠΟ, άραγε ποιός τα πλήρωσε; Τα κατέβαλαν από την τσέπη τους οι κ.κ. Ποζίδης και Κουλόπουλος, όπως θα ήταν το σωστό, ή μήπως τα λεφτά βγήκαν από το ταμείο της ΕΠΣΚ;


Εάν κι εφόσον συμβαίνει το δεύτερο, τότε έχουμε να κάνουμε με τεράστιο σκάνδαλο! Διότι δεν είναι δυνατόν να πληρώνει η Ένωση τα «σπασμένα» δύο διοικητικών της στελεχών, τη στιγμή που τα περισσότερα τοπικά σωματεία ψωμολυσσάνε και αν τους μοιράζονταν αυτά τα χρήματα, τότε θα έπαιρναν μεγάλη οικονομική ανάσα.

 

 Corfu Corner Radio

Τετάρτη
24
Απρίλιος
2019
Σήμερα γιορτάζουν: Αχιλλέας, Αχιλλεύς, Δούκας, Δούκισσα, Δουκίτσα, Ελισάβετ, Ελίζα, Λίζα, Λιζέτα, Ζέτα, Ζέττα, Ελλη, Βέτα, Μεγάλη Τετάρτη, Θαυμαστός, Θαυμαστή (πηγή : www.eortologio.gr)

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Ποια ομάδα κατά τη γνώμη σας θα κατακτήσει φέτος τον τίτλο στην Α1΄Κατηγορία;
Θιναλιακός
Αστέρας Πετριτή
ΟΦΑΜ
Άλλη ομάδα
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb