13/09/2018

Ασχολούνται μόνο με την καντίνα!

Ο στόχος που έχουν θέσει οι άνθρωποι του Ολύμπου, είναι να δημιουργήσουν μια ισχυρή ομάδα, η οποία στο φετινό Πρωτάθλημα της Α' Κατηγορίας θα διεκδικήσει την άνοδο στην Α1'. Ωστόσο, το τελευταίο διάστημα, εκείνο που... «καίει» και που μονοπωλεί το ενδιαφέρον της Διοίκησης του Δημοσθένη Σφήκα, είναι μια... καντίνα!


Απ' ότι μαθαίνουμε, λοιπόν, το Δ.Σ. του ιστορικού σωματείου ασχολείται κυρίως με το ποιός θα λειτουργήσει το κυλικείο στις ιδιόκττητες γηπεδικές εγκαταστάσεις του συλλόγου, στην Καλλιθέα Καναλίων. Την καντίνα, εδώ και δέκα χρόνια, τη διαχειρίζεται η Αγγελική Μεσάζου, δίχως να έχει προκαλέσει το παραμικρό πρόβλημα. Όμως, η Διοίκηση Σφήκα το ‘χει βάλει σκοπό να την διώξει και να δώσει σε άλλο πρόσωπο το κυλικείο.


Θα ισχυριστεί κανείς, ότι το Δ.Σ. του Ολύμπου έχει το δικαίωμα να προκηρύξει διαγωνισμό για την παραχώρηση της καντίνας. Ωστόσο, όπως λένε οι... κακές γλώσσες, μεθοδεύεται «υπογείως» η ανάθεσή της σε μέλος του Συμβουλίου, που διαθέτει κι άλλη επιχείρηση!


Εάν όντως ισχύει κάτι τέτοιο, τότε προκύπτει πελώριο ηθικό ζήτημα!

 

 Corfu Corner Radio

Τρίτη
22
Ιανουάριος
2019
Σήμερα γιορτάζουν: Αναστάσιος, Αναστασία, Τάσος, Τιμόθεος, Τίμος, Τιμάς, Τίμης, Τιμοθέα, Τιμοθέη, Τίμα, Τίμη, Θέος, Θέα, Θέη (πηγή : www.eortologio.gr)

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Ποια ομάδα κατά τη γνώμη σας θα κατακτήσει φέτος τον τίτλο στην Α1΄Κατηγορία;
Θιναλιακός
Αστέρας Πετριτή
ΟΦΑΜ
Άλλη ομάδα
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb