12/09/2018

Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων:"Σε τίποτε δεν φταίει ο Έλληνας αστυνομικός"

Ανακοίνωση εξέδωσε η Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων σχετικά με όσα διαδραματίζονται τους τελευταίους μήνες στον Νότο για τον Χ.Υ.Τ.Α της περιοχής και επισημαίνουν ότι η Κέρκυρα δεν πρόκειται να γίνει Κερατέα.

 

Η ανακοίνωση έχει ως εξής: «Εκτελώντας απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας μας για παρεμβάσεις σε τοπικό επίπεδο, το Προεδρείο της Ομοσπονδίας μεταβαίνει αύριο στην Κέρκυρα, προκειμένου να βρεθεί δίπλα στους συναδέλφους από όλη την Ελλάδα, που απασχολούνται σε μέτρα τάξης και ασφάλειας, εξαιτίας της συνεχιζόμενης μη επίλυσης του μείζονος προβλήματος της αποκομιδής και διαχείρισης των απορριμμάτων της περιοχής.

 

Ως Ομοσπονδία τονίζουμε προς πάσα κατεύθυνση για άλλη μια φορά ότι ένα πρόβλημα της τοπικής κοινωνίας που δεν επιλύθηκε για διάφορους λόγους, αφέθηκε να οξυνθεί και να εκτραχυνθεί απαραδέκτως, φτάνοντας στο έσχατο σημείο της σύγκρουσης με εμφυλιοπολεμικούς όρους και αποτελέσματα. Η Ελληνική Αστυνομία κλήθηκε να αντιμετωπίσει ως αστυνομικό, ένα πρόβλημα των τοπικών αυτοδιοικητικών και περιφερειακών οργάνων, της κυβέρνησης περιλαμβανομένης, αφού ουδείς αναλαμβάνει την ευθύνη της επίλυσής του με όρους κοινωνίας και όχι μικροπολιτικής και μικροκομματικής εκμετάλλευσης.

 

Από θέση ευθύνης, το συνδικαλιστικό μας κίνημα θα πράξει το χρέος του, υπερασπιζόμενο τα συμφέροντα των αστυνομικών που καλούνται να υλοποιήσουν άνωθεν εντολές υπό αντίξοες, επικίνδυνες και ανθυγιεινές συνθήκες. Σε τίποτε δεν φταίει ο Έλληνας αστυνομικός, να λοιδορείται και να εκτίθεται στα μάτια των πολιτών για τις ανεπάρκειες και τις ευθύνες άλλων.

 

Ας αναλάβουν επιτέλους τις ευθύνες τους οι αρμόδιοι, αντί να σπαταλούν τη δύναμη της αστυνομίας, αλλά και το πολύτιμο χρήμα του ελληνικού λαού σε επικίνδυνα παιγνίδια.

 

Ας σκύψουν επιτέλους στο πρόβλημα που δημιούργησαν οι ίδιοι και ας προστατέψουν την διεθνή εικόνα του τόπου τους, που καθημερινά προσβάλλεται και δυσφημείται εξ αιτίας τους».

 

 Corfu Corner Radio

Τετάρτη
24
Απρίλιος
2019
Σήμερα γιορτάζουν: Αχιλλέας, Αχιλλεύς, Δούκας, Δούκισσα, Δουκίτσα, Ελισάβετ, Ελίζα, Λίζα, Λιζέτα, Ζέτα, Ζέττα, Ελλη, Βέτα, Μεγάλη Τετάρτη, Θαυμαστός, Θαυμαστή (πηγή : www.eortologio.gr)

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Ποια ομάδα κατά τη γνώμη σας θα κατακτήσει φέτος τον τίτλο στην Α1΄Κατηγορία;
Θιναλιακός
Αστέρας Πετριτή
ΟΦΑΜ
Άλλη ομάδα
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb