06/09/2018

Πρόσκληση της ΕΠΣΚ για τον Αγώνα Αλληλεγγύης

H ΈΠΣ Κέρκυρας εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία καλεί όλους όσους επιθυμούν, να τιμήσουν με την παρουσία τους τον Αγώνα Αλληλεγγύης (Σούπερ Καπ), μεταξύ του Κυπελλούχου ΟΦΑΜ και του Πρωταθλητή Κρόνου Αργυράδων.

 

Η σχετική πρόσκληση της Ένωσης ,είναι η ακόλουθη:
«Το Δ.Σ της Ε.Π.Σ. Κέρκυρας προσκαλεί όλη την ποδοσφαιρική κοινότητα της Κέρκυρας να τιμήσει με την παρουσία του τον Αγώνα Αλληλεγγύης ερασιτεχνών μεταξύ των σωματείων Ο.Φ.Α.Μ - ΑΠΣ ΚΡΟΝΟΣ ΑΡΓΥΡΑΔΩΝ, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2018, στις 17.00 στο Αθλητικό Κέντρο της Ε.Π.Σ Κέρκυρας.
Επισημαίνεται ότι τα έσοδα του αγώνα θα διατεθούν σε φιλανθρωπικό σκοπό, ενώ η ποδοσφαιρική διοργάνωση θα εμπλουτιστεί και με άλλες εκδηλώσεις.
Το Δ.Σ φιλοδοξεί να αποτελέσει ο αγώνας αυτός μια πραγματική γιορτή για το τοπικό ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, που θα σηματοδοτήσει και την ουσιαστική έναρξη των φετινών διοργανώσεων του.»

 

 

 Corfu Corner Radio

Τετάρτη
24
Απρίλιος
2019
Σήμερα γιορτάζουν: Αχιλλέας, Αχιλλεύς, Δούκας, Δούκισσα, Δουκίτσα, Ελισάβετ, Ελίζα, Λίζα, Λιζέτα, Ζέτα, Ζέττα, Ελλη, Βέτα, Μεγάλη Τετάρτη, Θαυμαστός, Θαυμαστή (πηγή : www.eortologio.gr)

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Ποια ομάδα κατά τη γνώμη σας θα κατακτήσει φέτος τον τίτλο στην Α1΄Κατηγορία;
Θιναλιακός
Αστέρας Πετριτή
ΟΦΑΜ
Άλλη ομάδα
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb