05/09/2018

ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ : Τρία μετάλλια του ΝΑΟΚ στις Σέρρες

Με ένα αργυρό και δύο χάλκινα μετάλλια επέστρεψε στο νησί το κωπηλατικό τμήμα του ΝΑΟΚ, που έλαβε μέρος στη 2η φάση της 11ης Πανελλήνιας συνάντησης ανάπτυξης που διεξήχθη το περασμένο Σαββατοκύριακο (1-2/9), στις Σέρρες.


Το σχετικό δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο Όμιλος, έχει ως εξής:

«Το σαββατοκύριακο 1-2 Σεπτεμβρίου διεξήχθη η 2η φάση της 11ης η Πανελλήνιας συνάντησης ανάπτυξης στη λίμνη Πεθελινού του Δήμου Εμμανουήλ Παππά με τη συμμετοχή διακοσίων και πλέον αθλητών από 18 Σωματεία όλης της Ελλάδας που συνέθεταν συνολικά 101 πληρώματα.


Οι πανελλήνιες συναντήσεις ανάπτυξης από τις οποίες έχουν αναδειχτεί τα περισσότερα αστέρια της ελληνικής κωπηλασίας αφορούν τις ηλικίες 12-14 ετών από όπου ξεκινούν την πορεία τους όλοι οι νέοι αθλητές και αθλήτριες.


Το πρόγραμμα των αγώνων περιλάμβανε 10 αγωνίσματα που αφορούν στο σκιφ, το διπλό σκιφ και το τετραπλό σκιφ παίδων και κορασίδων.


Ο ΝΑΟΚ συμμετείχε με 15 αθλητές και 8 πληρώματα εκ των οποίων τα 6 πληρώματα μπήκαν στο τελικό και κατέκτησε ένα αργυρό, δύο χάλκινα μετάλλια, μια τέταρτη και δύο πέμπτες θέσεις.


Τα αποτελέσματα έχουν αναλυτικά ως εξής:
1. Σκιφ Κορασίδων (2004-2005), Αργυρό Μετάλλιο, Σουριανού Ανδριάνα
2. Διπλό Σκιφ Παίδων (2005-2005), Χάλκινο Μετάλλιο, Σώμας Σταμάτης, Σπιτιέρης Σπύρος
3. Σκίφ Παίδων (2006), Χάλκινο Μετάλλιο, Νοταρόπουλος Κωνσταντίνος
4. Σκιφ Κορασίδων (2004-2005), Τέταρτη θέση, Βραχλιώτη Μαριλού
5. Τετραπλό Σκιφ Παίδων (2004-2005), Πέμπτη θέση, Μπούζης Αθανάσιος, Λέπεσης Κωνσταντίνος, Ζερβός Αθανάσιος, Δελαπόρτας Νικόλαος
6. Σκιφ Παίδων (2006), Πέμπτη θέση, Πρίφτης Άγγελος
Επίσης συμμετείχαν τετραπλό σκιφ παίδων (2004-2005) οι: Βλάχος Παναγιώτης, Αγιούς Νικόλαος, Καλούδης Μαριος και Κουρής Φοίβος.
Στο σκιφ κορασίδων( 2004-200) η Κούρκουλου-Κουσουνή Ενόη


Την αποστολή συνόδεψαν ο Αντιπρόεδρος του Ομίλου και έφορος Κωπηλασίας κ. Δημουλής Γιώργος, ο προπονητής μας κ. Νοταρόπουλος Γιώργος και ο βοηθός προπονητή, Αναγνωστάκος Μάρκος. Επίσης την αποστολή ακολούθησαν αρκετοί γονείς τους οποίους και ευχαριστούμε για την ηθική και την οικονομική τους συμμετοχή.»

 

 

 Corfu Corner Radio

Τετάρτη
24
Απρίλιος
2019
Σήμερα γιορτάζουν: Αχιλλέας, Αχιλλεύς, Δούκας, Δούκισσα, Δουκίτσα, Ελισάβετ, Ελίζα, Λίζα, Λιζέτα, Ζέτα, Ζέττα, Ελλη, Βέτα, Μεγάλη Τετάρτη, Θαυμαστός, Θαυμαστή (πηγή : www.eortologio.gr)

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Ποια ομάδα κατά τη γνώμη σας θα κατακτήσει φέτος τον τίτλο στην Α1΄Κατηγορία;
Θιναλιακός
Αστέρας Πετριτή
ΟΦΑΜ
Άλλη ομάδα
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb