22/07/2018

Στην Κ12 του ΠΑΟΚ ο Δημήτρης Σελλάς!

Αναφορικά με την ένταξη του ταλαντούχου Δημήτρη Σελλά στην ομάδα Κ12 του ΠΑΟΚ, εξεδόθη από το Προπονητικό Κέντρο ΠΑΟΚ Κέρκυρας, η παρακάτω ανακοίνωση:

 

«Το Προπονητικό Κέντρο ΠΑΟΚ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ,ανακοινώνει την ένταξη του αθλητή ΣΕΛΛΑ ΔΗΜΗΤΡΗ (έτος γέννησης 2007) στην Κ-12 του ΠΑΟΚ από την νέα χρονιά .Ο Δημήτρης ήταν μέλος του Προπονητικού από την πρώτη χρονιά λειτουργίας και για δυο αγωνιστικές περιόδους (2016-2017 και 2017-2018).


Να σημειώσουμε ότι ο ΣΕΛΛΑΣ Δ.,που ανήκει στην Ακαδημία του PAOK F.C ACADEMY ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΚΑΡΟΥΣΑΔΩΝ, είναι ο δεύτερος αθλητής του Προπονητικού Κέντρου που επιλέγεται για να στελεχώσει τμήμα υποδομής επαγγελματικής ομάδος επίπεδου SUPER LEAUGE,μετά την περσινή επιλογή του MAΡΚΕΖΙΝΗ Θ.,που άνηκε στην Ακαδημία του ΑΟ ΚΟΝΤΟΚΑΛΙ,απο την Κ-11 του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ. Επίσης και για ακόμη μια φορά, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την ΠΑΕ ΠΑΟΚ ,τον τεχνικό διευθυντή των ακαδημιών Κο Πουρλιοτόπουλο Β ,καθώς και τους υπεύθυνους για την οργάνωση και λειτουργία των Προπονητικών Κέντρων ( Αβραμίδη Γ. και Θεοδωρίδη Α.) όπως και όλους τους προπονητές των τμημάτων
υποδομής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την συνεργασία και την υποστήριξη τους».

 

 

 Corfu Corner Radio

Σάββατο
25
Μάιος
2019
Σήμερα γιορτάζουν:

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Ποια ομάδα κατά τη γνώμη σας θα κατακτήσει φέτος τον τίτλο στην Α1΄Κατηγορία;
Θιναλιακός
Αστέρας Πετριτή
ΟΦΑΜ
Άλλη ομάδα
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb