21/07/2018

Άρχισαν τα… όργανα στο ενωσιακό!

Ήταν σχεδόν βέβαιο πως από την στιγμή που η ΕΠΣ Κέρκυρας νοίκιασε σε ιδιώτες το μοναδικό της περιουσιακό στοιχείο, που δεν είναι άλλο από το ενωσιακό γήπεδο θα άλλαζαν τα οικονομικά δεδομένα για τα σωματεία που το χρησιμοποιούν ως έδρα.


Όπως έχει γίνει γνωστό, οι νέοι διαχειριστές του Αθλητικού Κέντρου της Ένωσης ζητούν πλέον περισσότερα χρήματα από τις ομάδες για τη χρήση των εγκαταστάσεων και μάλιστα ορισμένες εξ' αυτών έχουν αντιδράσει δυναμικά! Κι αυτό, διότι δυσκολεύονται να ανταπεξέλθουν στη νέα τιμολογιακή πολιτική , τη στιγμή που στην Γενική Συνέλευση της 29ης Μαΐου, είχαν λάβει την διαβεβαίωση και την δέσμευση από πλευράς Διοίκησης Ποζίδη ότι δεν θα υπάρξει αύξηση των τιμών, σε σχέση με πέρυσι.


Ήδη, όπως φημολογείται, κάποιοι σύλλογοι βρίσκονται σε αναζήτηση άλλου γηπέδου «για να στεγαστούν».


Ένα από τα σωματεία που έχει αντιδράσει δυναμικά , είναι ο Νέος 2017. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του CorfuCorner.gr, ο Πρόεδρος της ομάδας, Σπύρος Κρεμόνας, πριν από λίγες μέρες συνάντησε τον Γενικό Γραμματέα της ΕΠΣΚ, Γιώργο Κουλόπουλο και του διαμαρτυρήθηκε με πολύ έντονο τρόπο για το νέο οικονομικό καθεστώς που επικρατεί στο ενωσιακό!.

 


Ο σύλλογος της πόλης, εκφράζοντας επισήμως τη μεγάλη του δυσαρέσκεια, ανήρτησε στο facebook το παρακάτω κείμενο:
«Με αφορμή την νέα τιμολογιακή πολιτική που έλαβε η ομάδα μας από το νεο καθεστώς πλέον μετά την ενοικίαση του γηπέδου της ΕΠΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ προς τον ιδιώτη , νιώθουμε πικραμένοι που παρά τις δεσμεύσεις στην ΓΣ από τον πρόεδρο κύριο Ποζιδη ότι η τιμή του γηπέδου θα ήταν στα φετινά επίπεδα (ενώ είχαμε τελικά όχι απλή αύξηση άλλα ουσιαστικά διπλασιασμό!) αυτό τελικά δεν εγινε με αποτέλεσμα οι νέες τιμές και ειδικά των προπονήσεων να φτάνουν σε τιμές υπερβολικές για το σωματείο μας( και κάθε ερασιτεχνικό σωματείο θεωρούμε) που δεν δύναται να ανταποκριθεί... Πιστεύουμε ο επενδυτής πρέπει να ξαναδεί από άλλη σκοπιά πιο σφαιρικά το όλο θέμα έτσι ώστε στο γήπεδο της ΕΠΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ να υπάρχουν ομάδες δινοντας την δυνατότητα να προσφέρουν στον αθλητισμό .Το γήπεδο της ΕΠΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ είναι συνυφασμένο πρώτα με τα πρωτάθληματα όλων των κατηγοριών δηλαδή τον κράχτη των γηπέδων και μετά με όλα τα αλλά .Εμεις από την πλευρά μας πλέον αναζητούμε νέα στέγη με αυτά τα δεδομένα αφού ό,τι δεν φτάνει το χέρι μας δεν το ακουμπάμε ....».

 

Εκτίμηση της ιστοσελίδας μας, είναι ότι η τακτική που ακολουθούν οι ενοικιαστές του Αθλητικού Κέντρου της ΕΠΣΚ, στο Κανόνι γίνονται υπο την ανοχή και την έγκριση της Διοίκησης του Παναγιώτη Ποζίδη, ο οποίος -όπως μαθαίνουμε- την προσεχή Δευτέρα (23/7) θα προσπαθήσει να καλμάρει τα πνεύματα και να ρίξει (για ακόμη μια φορά) στάχτη στα μάτια των σωματείων.


Να επισημάνουμε, τέλος, ότι η ΕΠΣ Κέρκυρας πρωτοπορεί σ' ολόκληρη την Ελλάδα, καθότι είναι η μοναδική Ένωση που έχει μισθώσει το γήπεδό της !!!

 

Κείμενο: ΕΛΙΝΑ ΝΕΡΗ

 

 

 

 

 Corfu Corner Radio

Σάββατο
25
Μάιος
2019
Σήμερα γιορτάζουν:

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Ποια ομάδα κατά τη γνώμη σας θα κατακτήσει φέτος τον τίτλο στην Α1΄Κατηγορία;
Θιναλιακός
Αστέρας Πετριτή
ΟΦΑΜ
Άλλη ομάδα
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb