15/07/2018

Αμφίβολο το μέλλον των Σιναράδων!

Σε μερικές μέρες, εκπνέει για τα τοπικά ποδοσφαιρικά σωματεία η προθεσμία υποβολής δηλώσεων συμμετοχής στις διοργανώσεις της ΕΠΣ Κέρκυρας, ωστόσο στις τάξεις του ΑΟ Σιναράδων επικρατεί κλίμα αβεβαιότητας!


Από τον σύλλογο, έχουν αποχωρήσει τα περισσότερα διοικητικά στελέχη, μεταξύ των οποίων και ο επί πέντε χρόνια Πρόεδρος της ομάδας, Κώστας Γραμμένος. «Είχα πια κουραστεί πολύ». Ήμουν στο Δ.Σ. επί οκτώ χρόνια, με την ιδιότητα είτε του Ταμία, είτε του Προέδρου», μας ανέφερε ο κ. Γραμμένος, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε μαζί του».


Ουσιαστικά, στη Διοίκηση των Σιναραδιτών έχουν απομείνει μόλις δύο μέλη: ο Δημήτρης Αλαμάνος και η Όλγα Σαγιά. Επικοινωνήσαμε με τον κ. Αλαμάνο, ο οποίος -μεταξύ άλλων- μας επισήμανε τα εξής: «Ειλικρινά, δεν ξέρω τι θα γίνει. Τα πάντα είναι στον αέρα αυτή τη στιγμή. Δεν έχουμε ακόμη αποφασίσει αν θα κατέβουμε τη νέα χρονιά στη Β' Κατηγορία. Έχουμε απομείνει δύο άτομα, όμως θέλουμε υποστήριξη για να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε. Έχουμε κάνει επαφή με ένα άτομο για να μας βοηθήσει και αναμένουμε την απάντησή του. Το θετικό είναι ότι δεν έχει φύγει κανένας ποδοσφαιριστής. Έχουν δημιουργήσει μια πολύ όμορφη παρέα και τα παιδιά θέλουν να παραμείνουν στην ομάδα. Από ‘κει και πέρα, είμαστε σε συζητήσεις με τον Αντώνη Μαστροθανάση και προσπαθούμε να τον πείσουμε να συνεχίσει ως προπονητής, μαζί με ένα συνεργάτη. Εφόσον, λοιπόν, στις επόμενες μέρες βρούμε λύσεις στα ανοιχτά ζητήματα που υπάρχουν, τότε θα δηλώσουμε κανονικά τη συμμετοχή των Σιναράδων στο Πρωτάθλημα. Σε διαφορετική περίπτωση, θα απέχουμε την καινούργια σαιζόν».


Όπως μας αποκάλυψε ο Δημήτρης Αλαμάνος, πριν από λίγο καιρό πρότεινε στον Πρόεδρο του Μέγα Αλέξανδρου, Νώντα Κρητικό, να συγχωνευθούν τα δύο σωματεία και ο νέος σύλλογος να ονομάζεται Παρελιακός (λόγω του παλιού Δήμου Παρελίων), ενώ παράλληλα να φτιαχτεί ιδιόκτητο γήπεδο της ομάδας, σε οικόπεδο που υπάρχει στην περιοχή των Σιναράδων. Ωστόσο, ο κ. Κρητικός ήταν αρνητικός.


Με τα τωρινά δεδομένα, λοιπόν, το μέλλον του ΑΟ Σιναράδων είναι εξαιρετικά αμφίβολο και το αμέσως προσεχές χρονικό διάστημα θα είναι πολύ κρίσιμο.


• Κείμενο: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ

 

 Corfu Corner Radio

Σάββατο
25
Μάιος
2019
Σήμερα γιορτάζουν:

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Ποια ομάδα κατά τη γνώμη σας θα κατακτήσει φέτος τον τίτλο στην Α1΄Κατηγορία;
Θιναλιακός
Αστέρας Πετριτή
ΟΦΑΜ
Άλλη ομάδα
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb