12/07/2018

Γενικός αρχηγός στον Κάβο ο Αντώνης Βλάσσης

Ο Αντώνης Βλάσσης, ένας άνθρωπος με μεγάλη πείρα στο κερκυραϊκό ποδόσφαιρο, αφού βρισκόταν επί σειρά ετών στον προεδρικό θώκο της ΑΕ Λευκίμμης (σε Α1΄και Α΄ Κατηγορία), θα αποτελέσει την επερχόμενη ποδοσφαιρική σεζόν τον γενικό αρχηγό του ΑΟ Κάβου .


Η Διοίκηση του περυσινού Πρωταθλητή της Α' ΕΠΣΚ προέβη σε αυτή την κίνηση γνωρίζοντας πως ο κ Βλάσσης τόσο με τις γνώσεις του όσο και με τις ικανότητες του, θα βοηθήσει - μέσω αυτού του νευραλγικού πόστου- σημαντικά στην επίτευξη του στόχου της ομάδας που δεν είναι άλλος, από την παραμονή της στα «μεγάλα σαλόνια» του τοπικού ποδοσφαίρου.

 

Η ανακοίνωση του σωματείου της νότιας Κέρκυρας, είναι η κάτωθι:
«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τη συνεργασία μας με τον Αντώνη Βλάσση, ο οποίος αναλαμβάνει το πόστο του Γενικού Αρχηγού της ομάδας μας.
Ο επί σειρά ετών στο παρελθόν, πρόεδρος της Αθλητικής Ένωσης Λευκίμμης, με το ήθος και την εμπειρία που τον διακρίνει, έρχεται για να μας ενισχύσει σε θέματα που αφορούν την οργάνωση και τη λειτουργία του αθλητικού τμήματος.»

 

Ρεπορτάζ: ΕΛΙΝΑ ΝΕΡΗ

 

 Corfu Corner Radio

Τετάρτη
14
Νοέμβριος
2018
Σήμερα γιορτάζουν: Φίλιππος, Φιλιππής, Φίλιππας, Φιλιππάκης, Φιλίππα, Φιλιππία, Φιλιώ, Γρηγόρης, Γρηγορία, Γρηγόριος, Γόλης (πηγή : www.eortologio.gr)

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Ποια ομάδα κατά τη γνώμη σας θα κατακτήσει φέτος τον τίτλο στην Α1΄Κατηγορία;
Θιναλιακός
Αστέρας Πετριτή
ΟΦΑΜ
Άλλη ομάδα
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb