12/07/2018

ΑΕ ΑΡΙΛΛΑ/ΚΑΒΒΑΔΑΔΩΝ: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ» στον Β. Μουζακίτη

Η ΑΕ Αρίλλα/Καββαδάδων, εξέδωσε μία ευχαριστήρια ανακοίνωση προς τον Βασίλη Μουζακίτη , ο οποίος αποχωρεί από την «Ένωση» , προφανώς για να αναζητήσει την τύχη του σε κάποιο άλλο σωματείο της Α1΄Κατηγορία της ΕΠΣΚ.


Ο νεαρός τερματοφύλακας, προσφέροντας τις πολύτιμες υπηρεσίες του στην ομάδα του Τάσου Μουζακίτη, απέκτησε κι εμπειρίες οι οποίες θα τον βοηθήσουν στην μετέπειτα πορεία του στο ποδόσφαιρο.


Οι πληροφορίες του CorfuCorner.gr, αναφέρουν πως ο ταλαντούχος κήπερ σκοπεύει να συνεχίσει την καριέρα του στον Οδυσσέα Αυλιωτών.


Το σχετικό δελτίο Τύπου του σωματείου της βόρειας Κέρκυρας είναι το εξής:
«Το ευχαριστώ μας στο μοναδικό Βασίλη Μουζακίτη. Θα ήταν άδικο αν δεν γράφαμε λίγα λόγια για το Βασίλη Μουζακίτη, μιας κι η προσφορά του στην ομάδα μας ήταν παραπάνω από πολύτιμη. Κάτω από τα δοκάρια τα τελευταία χρόνια έχτισε εμπιστοσύνη και πήρε πολύτιμες εμπειρίες, έφτιαξε όνομα και έδωσε απαντήσεις. Ήρθε η ώρα όμως για το βήμα παραπάνω, κάτι που κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί. Ένα μεγάλο ευχαριστώ από όλους εμάς...».

 

 Ρεπορτάζ: ΕΛΙΝΑ ΝΕΡΗ

 

 


 Corfu Corner Radio

Τετάρτη
14
Νοέμβριος
2018
Σήμερα γιορτάζουν: Φίλιππος, Φιλιππής, Φίλιππας, Φιλιππάκης, Φιλίππα, Φιλιππία, Φιλιώ, Γρηγόρης, Γρηγορία, Γρηγόριος, Γόλης (πηγή : www.eortologio.gr)

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Ποια ομάδα κατά τη γνώμη σας θα κατακτήσει φέτος τον τίτλο στην Α1΄Κατηγορία;
Θιναλιακός
Αστέρας Πετριτή
ΟΦΑΜ
Άλλη ομάδα
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb