11/07/2018

Ξεκίνησαν τα εξώδικα για το ενωσιακό!

Πριν από λίγες μέρες, είχαμε δημοσιεύσει άρθρο με τίτλο «Βγαίνουν... μαχαίρια στο ενωσιακό!», επισημαίνοντας ότι κάποιοι άνθρωποι που εδώ και χρόνια δραστηριοποιούνται επιχειρηματικά στο Αθλητικό Κέντρο της ΕΠΣ Κέρκυρας, στο Κανόνι, ετοιμάζονται να κινηθούν νομικά, εναντίον των «αφεντικών» του γηπέδου.


Νεότερες πληροφορίες μας, αναφέρουν ότι οι «παλιοί» έχουν απευθυνθεί σε δικηγόρο κι έχουν στείλει το πρώτο εξώδικο! Σκοπός τους, σε πρώτη φάση, είναι να πάρουν στα χέρια τους το πρακτικό της Γενικής Συνέλευσης της ΕΠΣ Κέρκυρας της 29ης/5/2018 (όπου τα σωματεία ενέκριναν τη μίσθωση του ενωσιακού γηπέδου για 9 + 3 χρόνια), το πρακτικό της συνεδρίασης του Δ.Σ. της ΕΠΣΚ της 8ης/6/2018 (όπου το ενωσιακό παραχωρήθηκε στους Κουτσοκώστα - Σφακιανάκη) και το πρακτικό της συνεδρίασης του Δ.Σ. της Ένωσης της 15ης/6/2018 (όπου η ενοικίαση του γηπέδου παρατείνεται για επιπλέον 6 έτη). Σκοπός τους, είναι να διαπιστώσουν εάν όλα έγιναν νομότυπα, ή εάν υπήρξε κάποια παρατυπία από πλευράς Διοίκησης της ΕΠΣ Κέρκυρας.


Απ' ότι μαθαίνουμε, στο πλευρό των «παλιών» έχουν ταχθεί τόσο ο μειοδότης του διαγωνισμού, όσο και ο ιδιοκτήτης γειτονικού Αθλητικού Κέντρου, ενώ από τα τέλη του τρέχοντος μήνα, δεν αποκλείεται να ξεκινήσουν και οι αγωγές! Πάντως, βάσει λογικής, οι νέοι διαχειριστές του ενωσιακού γηπέδου δεν θα μείνουν με... σταυρωμένα τα χέρια!


Οι εργασίες στο Αθλητικό Κέντρο της ΕΠΣΚ έχουν αρχίσει εδώ και μερικές μέρες, ωστόσο η κατάσταση που έχει δημιουργηθεί «στα γύρω-γύρω», είναι πολύ δυσάρεστη! Παρ' όλα αυτά, η Διοίκηση της Ένωσης... σφυρίζει αδιάφορα, με τον Πρόεδρό της να είναι «άφαντος»!

 

 Corfu Corner Radio

Σάββατο
16
Φεβρουάριος
2019
Σήμερα γιορτάζουν: Πάμφιλος, Παμφύλη, Παμφίλη, Σέλευκος, Σελεύκα, Σελεύκη, Σελεύκεια (πηγή : www.eortologio.gr)

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Ποια ομάδα κατά τη γνώμη σας θα κατακτήσει φέτος τον τίτλο στην Α1΄Κατηγορία;
Θιναλιακός
Αστέρας Πετριτή
ΟΦΑΜ
Άλλη ομάδα
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb