09/07/2018

Στα… μαλακά ο ΑΟΚ Κέρκυρα για Ντιμιτρόφσκι!

Την περασμένη Παρασκευή (6/7) εκδικάστηκε και απορρίφθηκε η αίτηση που είχε υποβάλει στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, ο Σκοπιανός στόπερ , Βλαντιμιρ Ντιμιτρόφσκι, ζητώντας την επιβολή ποινών στον ΑΟΚ Κέρκυρα, για οφειλές προς αυτόν .


Συγκεκριμένα, ο πρώην ποδοσφαιριστής των «κυανέρυθρων», είχε αιτηθεί στις αρχές του περασμένου Ιούνη (5/6) στο Δ.Δ της ΕΠΟ να επιβληθούν κυρώσεις στην κερκυραϊκή ΠΑΕ, επειδή του χρωστούσε το χρηματικό ποσόν των 73.276,47 ευρώ. Οι «Φαίακες», όμως, έπεσαν στα... μαλακά, αφού το μόνο που υποχρεούνται να κάνουν είναι να εξοφλήσουν την προαναφερθείσα οφειλή σε πέντε ισόποσες δόσεις, με την πρώτη να καταβάλλεται μέχρι τις 16 του τρέχοντος μήνα.


Αναλυτικά, η απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ:
«Απορρίπτει την από 05.06.2018 αίτηση του ποδοσφαιριστή Vladimir Dimitrovski περί επιβολής ποινής στην ΠΑΕ Κασσιόπη. Δέχεται την από 15.06.2018 αίτηση της ΠΑΕ Κασσιόπη περί ρύθμισης της αναφερομένης στο σκεπτικό οφειλής. Ορίζει όπως η επιδικασθείσα στον Vladimir Dimitrovski με την 559/2017 απόφαση της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ. της ΕΠΟ (που κατέστη τελεσίδικη με την 11/2018 απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου) οφειλή ύψους 73.276,47 € πλέον των νομίμων τόκων, καταβληθεί/εξοφληθεί από την οφειλέτιδα ΠΑΕ Κασσιόπη, σε πέντε (5) ισόποσες μηνιαίες δόσεις, της πρώτης δε εξ αυτών καταβλητέας εντός δέκα (10) ημερών από τη δημοσίευση της παρούσας, και κάθε μια εκ των επομένων τεσσάρων (4) μηνιαίων δόσεων, την αντίστοιχη ημέρα καταβολής της πρώτης δόσης».

 

Ρεπορτάζ:ΕΛΙΝΑ ΝΕΡΗ

 Corfu Corner Radio

Δευτέρα
23
Ιούλιος
2018
Σήμερα γιορτάζουν: δεν υπάρχει μια γιορτή πάρα πολύ γνωστή (πηγή : www.eortologio.gr)

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Ποια κατά τη γνώμη σας ήταν φέτος η κορυφαία σφυρίχτρα του κερκυραϊκού ποδοσφαίρου;
Αρμενιάκος Χριστόδουλος
Βλάσσης Αντώνης
Βλάσσης Θωμάς
Γιούργας Κώστας
Διαβάτης Χρήστος
Δράμπαλος Βασίλης
Καββαδίας Νικόδημος
Κάντας Δημήτρης
Κολυτάς Σπύρος
Κορακιανίτης Νίκος
Μαργαρίτης Χαράλαμπος
Μίχος Γιάννης
Μυρισκλάβος Νίκος
Νικόπουλος Πέτρος
Ξηρομερίτης Γιώργος
Πουλημάς Νίκος
Τόμπρος Κώστας
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb