08/07/2018

Εξοργίζει τις ομάδες το «πλιάτσικο» του Θιναλιακού!

Ο Θιναλιακός έχει μπει πολύ δυνατά στο θερινό μεταγραφικό «παζάρι» και σιγά-σιγά «χτίζεται» μια ομάδα με σπουδαίο κι εξαιρετικά ποιοτικό έμψυχο υλικό, την οποία ήδη πολλοί έχουν χαρακτηρίσει ως το πολύ μεγάλο φαβορί για τον τίτλο της Α1' Κατηγορίας, την καινούργια περίοδο.


Το σωματείο της Αχαράβης, έχοντας για «όπλο» την οικονομική του ευχέρεια, αποκτά το τελευταίο διάστημα την... αφρόκρεμα του κερκυραϊκού ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου! Η φιλοσοφία και η τακτική του Προέδρου του συλλόγου, Χρήστου Ανεμογιάννη, φαίνεται να είναι συγκεκριμένες: «Δίνουμε όσα-όσα για να πάρουμε τους καλύτερους παίκτες, ώστε από τη μια να ενισχυθούμε εμείς και από την άλλη να αποδυναμώσουμε τους αντιπάλους μας»!


Οι «πορτοκαλί» της βόρειας Κέρκυρας, διαθέτοντας... φουσκωμένο πορτοφόλι, αρπάζουν αξιόλογους ποδοσφαιριστές από πολλές ομάδες της Α1'. Όπως π.χ., «έκλεψαν» τον Κώστα Λούβρο από τον ΟΦΑΜ, έναντι του ποσού των 10 χιλιάδων ευρώ, όπως φημολογείται. Ή όπως απέκτησαν τους Χρήστο Αρμένη και Σπύρο Ρομαντζά του Οδυσσέα Αυλιωτών. Παραλίγο, μάλιστα, να αρπάξουν και τον Λάμπρο Πολύζο του Αστέρα Πετριτή, ενώ «κρούση» έχει γίνει και σε σημαντικούς παίκτες αρκετών ακόμη ομάδων.


Ο «φραγκάτος» Θιναλιακός, έχει επιδοθεί σε ένα ...ανελέητο «πλιάτσικο»! Όπως μαθαίνουμε, όμως, αυτή του η συμπεριφορά, όχι απλά έχει ενοχλήσει αφάνταστα τα υπόλοιπα σωματεία, αλλά τα έχει δυσαρεστήσει και εξοργίσει σε τεράστιο βαθμό! Κάτι το οποίο, ενδεχομένως να φανεί τη νέα σαιζόν, μέσα στο γήπεδο...


• Κείμενο: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ

 
Corfu Corner Radio

Δευτέρα
23
Ιούλιος
2018
Σήμερα γιορτάζουν: δεν υπάρχει μια γιορτή πάρα πολύ γνωστή (πηγή : www.eortologio.gr)

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Ποια κατά τη γνώμη σας ήταν φέτος η κορυφαία σφυρίχτρα του κερκυραϊκού ποδοσφαίρου;
Αρμενιάκος Χριστόδουλος
Βλάσσης Αντώνης
Βλάσσης Θωμάς
Γιούργας Κώστας
Διαβάτης Χρήστος
Δράμπαλος Βασίλης
Καββαδίας Νικόδημος
Κάντας Δημήτρης
Κολυτάς Σπύρος
Κορακιανίτης Νίκος
Μαργαρίτης Χαράλαμπος
Μίχος Γιάννης
Μυρισκλάβος Νίκος
Νικόπουλος Πέτρος
Ξηρομερίτης Γιώργος
Πουλημάς Νίκος
Τόμπρος Κώστας
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb