08/07/2018

Ισχυροποίηση της Διοίκησης Κουρή στη Γ.Σ. του ΟΦΑΜ

Πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη Κυριακή (1/7), η Γενική Συνέλευση του ΟΦΑΜ, που σκοπό είχε την οριοθέτηση των στόχων της ομάδας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και τη στήριξη του Δ.Σ. του σωματείου.


Η Γ.Σ. έλαβε χώρα στο κτίριο πολλαπλών χρήσεων της κοινότητας του Αγίου Ματθαίου, όμως παρότι υπήρχε «ανοικτή» πρόσκληση από τη Διοίκηση του Σπύρου Κουρή, εν τούτοις η προσέλευση του κόσμου ήταν σχετικά μικρή.


Παρ' όλα αυτά, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ μας, το παρόν έδωσαν ορισμένοι επιχειρηματίες και «δυνατοί» παράγοντες της περιοχής, ορισμένοι εκ των οποίων έδειξαν ενδιαφέρον για να εισέλθουν στο Δ.Σ. του συλλόγου και να βοηθήσουν την προσπάθεια, ενώ μερικοί άλλοι δεσμεύτηκαν πως θα υποστηρίξουν οικονομικά την ομάδα, συνδράμοντας κατά τη διάρκεια της χρονιάς.


Εξάλλου, η Συνέλευση ενέκρινε το πλάνο διετίας που είχε τεθεί το προηγούμενο καλοκαίρι, βάσει του οποίου, οι στόχοι του ΟΦΑΜ, στις διοργανώσεις της ΕΠΣ Κέρκυρας, θα ήταν πρωταγωνιστικοί τις ποδοσφαιρικές περιόδους 2017-2018 (δηλαδή πέρυσι) και 2018-2019. Κάτι που όντως συνέβη την περασμένη σαιζόν, όπου οι Αγιομαθίτες αναδείχθηκαν Κυπελλούχοι της Ένωσης, ενώ κατέλαβαν την 3η θέση στο Πρωτάθλημα της Α1' τοπικής Κατηγορίας.


Συμπερασματικά, από αυτή τη Γ.Σ. η Διοίκηση Κουρή βγήκε κερδισμένη και πολύ ισχυροποιημένη, παίρνοντας το «Ο.Κ.» για να συνεχίσει πιο δυναμικά τον δρόμο και την πορεία που έχει χαράξει!


• Κείμενο: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ

 
Corfu Corner Radio

Σάββατο
16
Φεβρουάριος
2019
Σήμερα γιορτάζουν: Πάμφιλος, Παμφύλη, Παμφίλη, Σέλευκος, Σελεύκα, Σελεύκη, Σελεύκεια (πηγή : www.eortologio.gr)

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Ποια ομάδα κατά τη γνώμη σας θα κατακτήσει φέτος τον τίτλο στην Α1΄Κατηγορία;
Θιναλιακός
Αστέρας Πετριτή
ΟΦΑΜ
Άλλη ομάδα
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb