07/07/2018

Συνεχίζεται η… γαϊδουριά της ΕΠΣ Κέρκυρας!

Με δημοσίευμά μας πριν από δυόμισι εβδομάδες, είχαμε γνωστοποιήσει την απαράδεκτη στάση της ΕΠΣ Κέρκυρας απέναντι στην ιστοσελίδα μας, το CorfuCorner.gr, να σταματήσει να μας στέλνει τις ανακοινώσεις της και τα ενημερωτικά δελτία Τύπου της.


Τι κι αν επικοινωνήσαμε με την υπεύθυνη των γραφείων της Ένωσης (την κυρία Φωτεινή), τι και αν αποστείλαμε e-mail στην Γραμματεία της ΕΠΣΚ, τι κι αν ενημερώσαμε τηλεφωνικώς ορισμένα διοικητικά στελέχη, τι κι αν δημοσιοποιήσαμε το θέμα με άρθρο στο site μας, εν τούτοις δεν υπήρξε ανταπόκριση! Ο αποκλεισμός μας, εξακολουθεί να υφίσταται!


Οι κινήσεις που κάναμε, δεν έπιασαν τόπο και δεν απέφεραν αποτέλεσμα. Η... γαϊδουριά της ΕΠΣ Κέρκυρας, έχει ξεπεράσει κάθε όριο!!!


Αποδείχθηκε, έτσι, περίτρανα ότι κάποιοι κύριοι και κάποιες κυρίες εκεί στην Ένωση, έχουν προφανώς ενοχληθεί από την κριτική και τις αποκαλύψεις μας, γι' αυτό και αποφάσισαν να μας... εκδικηθούν με τον δικό τους τρόπο, μη στέλνοντάς μας τα e-mail. Εμείς, από τη μεγάλη μας στεναχώρια, είμαστε έτοιμοι να... βάλουμε τα κλάματα!


Αυτός ο κομπλεξισμός κάποιων ανθρώπων, αυτή η εμπάθεια και αυτή η μικροπρέπεια, δεν έχουν προηγούμενο στην ιστορία της ΕΠΣΚ. Και ερωτούμε: Είναι ποτέ δυνατόν, ένας φορέας του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, να κάνει διακρίσεις μεταξύ των ΜΜΕ και μεταξύ των δημοσιογράφων, χωρίζοντάς τους σε «αρεστούς» και σε «μη αρεστούς»; Τι ξεφτιλίκια είναι αυτά;


ΕΚ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ CORFUCORNER.GR
Corfu Corner Radio

Δευτέρα
23
Ιούλιος
2018
Σήμερα γιορτάζουν: δεν υπάρχει μια γιορτή πάρα πολύ γνωστή (πηγή : www.eortologio.gr)

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Ποια κατά τη γνώμη σας ήταν φέτος η κορυφαία σφυρίχτρα του κερκυραϊκού ποδοσφαίρου;
Αρμενιάκος Χριστόδουλος
Βλάσσης Αντώνης
Βλάσσης Θωμάς
Γιούργας Κώστας
Διαβάτης Χρήστος
Δράμπαλος Βασίλης
Καββαδίας Νικόδημος
Κάντας Δημήτρης
Κολυτάς Σπύρος
Κορακιανίτης Νίκος
Μαργαρίτης Χαράλαμπος
Μίχος Γιάννης
Μυρισκλάβος Νίκος
Νικόπουλος Πέτρος
Ξηρομερίτης Γιώργος
Πουλημάς Νίκος
Τόμπρος Κώστας
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb