07/07/2018

ΟΦΑΜ: «Κράτησε» τέσσερεις, «έχασε» έξι!

Στο ρόστερ του ΟΦΑΜ, έχει ξεκινήσει το τελευταίο διάστημα να γίνεται ένα γενικό... ξεκαθάρισμα! Μέχρι στιγμής, στο «συγκρότημα» του Γιάννη Καλούδη έχουν σημειωθεί τέσσερις ανανεώσεις συνεργασιών και έξι αποχωρήσεις.


Πιο συγκεκριμένα, παραμένουν στο δυναμικό του σωματείου οι Άκης Χαρβαλιάς, Ερρίκος Κουρής, Ενία Τόλα κα Κώστας Κονόμης. Εξάλλου, η Διοίκηση του Σπύρου Κουρή προσπαθεί να «κρατήσει» στον Άγιο Ματθαίο και τον πολύπειρο Σπύρο Γραμμένο, που είναι μια από τις «σημαίες» της ομάδας.


Αντιθέτως, παρελθόν για τους Αγιομαθίτες αποτελούν ο Κώστας Λούβρος (πήγε στον Θιναλιακό Αχαράβης), ο Σπύρος Κέπης (πήγε στον Νέο 2017), ο Άρης Σκολαρίκης (πήγε στον Αστέρα Λιαπάδων), ο Θωμάς Τζέλλος (θα υπηρετήσει τη στρατιωτική του θητεία), ο Αλέξανδρος Κόκκινος (έφυγε για την Καρδίτσα) και ο Δημήτρης Ασπιώτης.


Εδώ να επισημάνουμε ότι η «μετακόμιση» του Λούβρου από τον ΟΦΑΜ στον Θιναλιακό, αποτελεί μια από τις πιο ακριβές φετινές μεταγραφές στο τοπικό ποδόσφαιρο, αφού -βάσει των πληροφοριών του CorfuCorner.gr- ο παίκτης συμφώνησε με τη Διοίκηση του Χρήστου Ανεμογιάννη να πάρει το ποσό των 10 χιλιάδων ευρώ!!!


• Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ
Corfu Corner Radio

Δευτέρα
23
Ιούλιος
2018
Σήμερα γιορτάζουν: δεν υπάρχει μια γιορτή πάρα πολύ γνωστή (πηγή : www.eortologio.gr)

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Ποια κατά τη γνώμη σας ήταν φέτος η κορυφαία σφυρίχτρα του κερκυραϊκού ποδοσφαίρου;
Αρμενιάκος Χριστόδουλος
Βλάσσης Αντώνης
Βλάσσης Θωμάς
Γιούργας Κώστας
Διαβάτης Χρήστος
Δράμπαλος Βασίλης
Καββαδίας Νικόδημος
Κάντας Δημήτρης
Κολυτάς Σπύρος
Κορακιανίτης Νίκος
Μαργαρίτης Χαράλαμπος
Μίχος Γιάννης
Μυρισκλάβος Νίκος
Νικόπουλος Πέτρος
Ξηρομερίτης Γιώργος
Πουλημάς Νίκος
Τόμπρος Κώστας
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb