06/07/2018

Συνεχίζει στο…τιμόνι του «Βασιληά» ο Δημήτρης Πανδής!

O Μέγας Αλέξανδρος κατόρθωσε τη σεζόν που πέρασε να πετύχει το στόχο της παραμονής στην Α' κατηγορία της ΕΠΣΚ, έστω και μέσω της διαδικασίας των play out. Ως εκ του αποτελέσματος, λοιπόν, το έργο του Δημήτρη Πανδή, κρίνεται- για ακόμη μια χρονιά- ως απόλυτα επιτυχημένο!


Ενόψει της επερχόμενης ποδοσφαιρικής περιόδου, η Διοίκηση του Νώντα Κρητικού δεν χρειάστηκε να προβληματιστεί και να «ψαχτεί» για το θέμα του προπονητή, αφού η λύση ήταν ... έτοιμη! Ο « Βασιλιάς» θα συνεχίσει να πορεύεται έχοντας στον πάγκο του τον νεαρό τεχνικό και θέτοντας ως σκοπό για την καινούργια αγωνιστική σαιζόν μια καλύτερη παρουσία στις τοπικές διοργανώσεις.


Η σχετική ανακοίνωση του σωματείου της μέσης Κέρκυρας αναφέρει ότι ..."άλλη μια χρονιά μαζί... Και την επόμενη σεζόν τελικά θα συνεχίσουμε με τον Δημήτρη Πάνδη στο τιμόνι της ομάδας... Και ο σχεδιασμός της μόλις ξεκίνησε... Καλη σεζόν με υγεία"

 

Ρεπορτάζ: ΕΛΙΝΑ ΝΕΡΗ

 Corfu Corner Radio

Τετάρτη
14
Νοέμβριος
2018
Σήμερα γιορτάζουν: Φίλιππος, Φιλιππής, Φίλιππας, Φιλιππάκης, Φιλίππα, Φιλιππία, Φιλιώ, Γρηγόρης, Γρηγορία, Γρηγόριος, Γόλης (πηγή : www.eortologio.gr)

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Ποια ομάδα κατά τη γνώμη σας θα κατακτήσει φέτος τον τίτλο στην Α1΄Κατηγορία;
Θιναλιακός
Αστέρας Πετριτή
ΟΦΑΜ
Άλλη ομάδα
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb