06/07/2018

Συγχωνεύτηκαν Περουλάδες και Βελονάδες!

Πανηγυρικά επιβεβαιώνεται ένα ακόμη ρεπορτάζ του Corfu Corner.gr,καθώς η ιστοσελίδα μας με άρθρα της στις 18 και στις 24 Ιουνίου είχε αποκαλύψει την συνένωση δυο σωματείων της Α΄ τοπικής Κατηγορίας, του Εθνικού Περουλάδων Σιδαρίου και του Βέλους Βελονάδων.


Η συγχώνευση αυτή επετεύχθη, κατόπιν διεξοδικών συζητήσεων που πραγματοποιήθηκαν τις τελευταίες εβδομάδες , ανάμεσα στις διοικήσεις των δυο συλλόγων της βόρειας Κέρκυρας. Το όνομα του Εθνικού θα επικρατήσει την επερχόμενη ποδοσφαιρική σαιζόν, ενώ η «βάφτιση» θα γίνει για την περίοδο 2019-2020. Όπως έχουμε ξαναγράψει, η ενιαία αυτή ομάδα θα χρησιμοποιεί ως έδρα το γήπεδο των Αυλιωτών.

 

Επιπλέον, να υπενθυμίσουμε πως ανοίγει ο δρόμος για μια ομάδα της Β΄ Κατηγορίας (εκ των Κεραυνού Δραγωτινών και Ατρομήτου Άφρας) για να καταλάβει την κενή θέση που δημιουργήθηκε στην Α΄ ΕΠΣΚ.


Η κοινή ανακοίνωση των δυο συνεργαζόμενων ομάδων αναφέρει τα εξής:
«Με χαρά γνωστοποιούμε στο ποδοσφαιρικό κοινό της Κέρκυρας, ότι τα διοικητικά συμβούλια των ποδοσφαιρικών σωματείων Αθλητικός Όμιλος Βέλος Βελονάδων και Αθλητικός Όμιλος Εθνικός Περουλάδων - Σιδαρίου αποφάσισαν την κοινή συμπόρευση για τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν 2018 - 2019, στο πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας της Ε.Π.Σ Κέρκυρας, με το όνομα του Εθνικού, με απώτερο σκοπό την επίσημη συνένωση των δυο σωματείων, υπό νέο όνομα από την μεθεπόμενη ποδοσφαιρική σεζόν 2019 - 2020».

 

Ρεπορτάζ:ΕΛΙΝΑ ΝΕΡΗ

 

 Corfu Corner Radio

Δευτέρα
23
Ιούλιος
2018
Σήμερα γιορτάζουν: δεν υπάρχει μια γιορτή πάρα πολύ γνωστή (πηγή : www.eortologio.gr)

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Ποια κατά τη γνώμη σας ήταν φέτος η κορυφαία σφυρίχτρα του κερκυραϊκού ποδοσφαίρου;
Αρμενιάκος Χριστόδουλος
Βλάσσης Αντώνης
Βλάσσης Θωμάς
Γιούργας Κώστας
Διαβάτης Χρήστος
Δράμπαλος Βασίλης
Καββαδίας Νικόδημος
Κάντας Δημήτρης
Κολυτάς Σπύρος
Κορακιανίτης Νίκος
Μαργαρίτης Χαράλαμπος
Μίχος Γιάννης
Μυρισκλάβος Νίκος
Νικόπουλος Πέτρος
Ξηρομερίτης Γιώργος
Πουλημάς Νίκος
Τόμπρος Κώστας
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb