06/07/2018

Συγχωνεύτηκαν Περουλάδες και Βελονάδες!

Πανηγυρικά επιβεβαιώνεται ένα ακόμη ρεπορτάζ του Corfu Corner.gr,καθώς η ιστοσελίδα μας με άρθρα της στις 18 και στις 24 Ιουνίου είχε αποκαλύψει την συνένωση δυο σωματείων της Α΄ τοπικής Κατηγορίας, του Εθνικού Περουλάδων Σιδαρίου και του Βέλους Βελονάδων.


Η συγχώνευση αυτή επετεύχθη, κατόπιν διεξοδικών συζητήσεων που πραγματοποιήθηκαν τις τελευταίες εβδομάδες , ανάμεσα στις διοικήσεις των δυο συλλόγων της βόρειας Κέρκυρας. Το όνομα του Εθνικού θα επικρατήσει την επερχόμενη ποδοσφαιρική σαιζόν, ενώ η «βάφτιση» θα γίνει για την περίοδο 2019-2020. Όπως έχουμε ξαναγράψει, η ενιαία αυτή ομάδα θα χρησιμοποιεί ως έδρα το γήπεδο των Αυλιωτών.

 

Επιπλέον, να υπενθυμίσουμε πως ανοίγει ο δρόμος για μια ομάδα της Β΄ Κατηγορίας (εκ των Κεραυνού Δραγωτινών και Ατρομήτου Άφρας) για να καταλάβει την κενή θέση που δημιουργήθηκε στην Α΄ ΕΠΣΚ.


Η κοινή ανακοίνωση των δυο συνεργαζόμενων ομάδων αναφέρει τα εξής:
«Με χαρά γνωστοποιούμε στο ποδοσφαιρικό κοινό της Κέρκυρας, ότι τα διοικητικά συμβούλια των ποδοσφαιρικών σωματείων Αθλητικός Όμιλος Βέλος Βελονάδων και Αθλητικός Όμιλος Εθνικός Περουλάδων - Σιδαρίου αποφάσισαν την κοινή συμπόρευση για τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν 2018 - 2019, στο πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας της Ε.Π.Σ Κέρκυρας, με το όνομα του Εθνικού, με απώτερο σκοπό την επίσημη συνένωση των δυο σωματείων, υπό νέο όνομα από την μεθεπόμενη ποδοσφαιρική σεζόν 2019 - 2020».

 

Ρεπορτάζ:ΕΛΙΝΑ ΝΕΡΗ

 

 Corfu Corner Radio

Σάββατο
16
Φεβρουάριος
2019
Σήμερα γιορτάζουν: Πάμφιλος, Παμφύλη, Παμφίλη, Σέλευκος, Σελεύκα, Σελεύκη, Σελεύκεια (πηγή : www.eortologio.gr)

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Ποια ομάδα κατά τη γνώμη σας θα κατακτήσει φέτος τον τίτλο στην Α1΄Κατηγορία;
Θιναλιακός
Αστέρας Πετριτή
ΟΦΑΜ
Άλλη ομάδα
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb