06/07/2018

Σπ. Σόκαλη και Ερ. Μπάρντι «χτυπάει» ο Θιναλιακός!

Η Διοίκηση του Θιναλιακού συνεχίζει τις προσπάθειες για την ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού της ομάδας και μέρα με τη μέρα προκύπτουν νέα ονόματα που αφορούν μεταγραφικούς στόχους!


Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του CorfuCorner.gr, το σωματείο της Αχαράβης έχει κάνει πρόταση στον τερματοφύλακα του Οδυσσέα Αυλιωτών, Σπύρο Σόκαλη. Άλλωστε, οι «πορτοκαλί» βρίσκονται σε αναζήτηση ενός αξιόλογου κίπερ, μετά την αποχώρηση του Γιώργου Ντάικου.


Μαθαίνουνε, επίσης, ότι ο Θιναλιακός έχει προσεγγίσει και τον Εριόλ Μπάρντι, τον επιθετικό του Αχιλλέα Νυμφών. Εδώ να επισημάνουμε ότι ο αδελφός του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή, ο Κλόντιαν Μπάρντι, αγωνίζεται από πέρυσι στο «συγκρότημα» του Παναγιώτη Κορομπόκη.


Εξάλλου, κάποιο ενδιαφέρον φαίνεται να υπάρχει και για τον Σπύρο Ντακούρ της ΑΕ Φαιάκων, που και στο παρελθόν έχει φορέσει τη φανέλα της ομάδας της Αχαράβης. Από ‘κει και πέρα, σε εκκρεμότητα παραμένουν οι περιπτώσεις των Κώστα Γκερέκου και Σπύρου Κροκίδη, που έπαιζαν στην Ολυμπιάδα, με τον πρώτο να έχει ήδη πάρει το δελτίο του από τους Καρουσαδίτες.


• Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ

 

 

 Corfu Corner Radio

Σάββατο
16
Φεβρουάριος
2019
Σήμερα γιορτάζουν: Πάμφιλος, Παμφύλη, Παμφίλη, Σέλευκος, Σελεύκα, Σελεύκη, Σελεύκεια (πηγή : www.eortologio.gr)

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Ποια ομάδα κατά τη γνώμη σας θα κατακτήσει φέτος τον τίτλο στην Α1΄Κατηγορία;
Θιναλιακός
Αστέρας Πετριτή
ΟΦΑΜ
Άλλη ομάδα
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb