25/06/2018

Ήττα και ευθύνες Ποζίδη για την καρατόμηση Πουλημά – Τόμπρου!

Αιφνιδίως την περασμένη Παρασκευή (22/6), ανακοινώθηκαν από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΟ οι διαιτητικοί πίνακες της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου (2018-2019). Και με τρομερή έκπληξη διαπιστώσαμε ότι δεν συμπεριλαμβάνονται σ' αυτούς οι Νίκος Πουλημάς και Κώστας Τόμπρος!


Τη σαιζόν που πέρασε, ο μεν Πουλημάς είχε εξαιρετική παρουσία στη Football League, παίζοντας μάλιστα και ως τέταρτος διαιτητής στη Super League, ενώ ο δε Τόμπρος πραγματοποίησε θαυμάσιες εμφανίσεις στη Γ' Εθνική και στα Πρωταθλήματα Υποδομής της Super League. Οι βαθμολογίες των παρατηρητών διαιτησίας υπήρξαν υψηλές και οι δύο ρέφερι πίστευαν και προσδοκούσαν ότι τούτο το καλοκαίρι η ΚΕΔ θα αποκαθιστούσε την περσινή αδικία και θα τους επανέφερε ξανά στους πίνακες της Super League και της Football League,αντίστοιχα.


Όμως, εις μάτην! Όχι μόνο δεν πήραν προαγωγή στην πιο πάνω Κατηγορία απ' αυτή που βρισκόταν, αλλά ούτε καν αξιολογήθηκαν στην ίδια Κατηγορία που ήταν και πέρυσι! Αντιθέτως, «κόπηκαν» και οι δύο από τους πίνακες των Εθνικών Πρωταθλημάτων, κάτι που σημαίνει ότι την καινούργια σαιζόν θα μπορούν να σφυρίξουν μόνο στις τοπικές διοργανώσεις της ΕΠΣ Κέρκυρας! Απίστευτη εξέλιξη!!!


Η καρατόμηση των Πουλημά και Τόμπρου, ήταν μη αναμενόμενη, αλλά και πέρα για πέρα άδικη! Και τεράστια ευθύνη σ΄αυτό, φέρει ο Παναγιώτης Ποζίδης! Ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Κέρκυρας όχι μόνο δεν φάνηκε να κάνει την παραμικρή κίνηση για να προωθήσει πιο ψηλά τα δύο παιδιά (όπως δηλαδή θα έκανε ο πρόεδρος της κάθε Ένωσης), αλλά δεν προσπάθησε ούτε καν να τα προστατέψει, ώστε τουλάχιστον να μην αποπεμφθούν.


Υπενθυμίζουμε ότι επάνω στις «πλάτες» των Νίκου Πουλημά και Κώστα Τόμπρου, ο Ποζίδης πριν από δύο χρόνια είχε στηρίξει την προεκλογική του προπαγάνδα! Ήταν τον Αύγουστο του 2016, όταν μετά τον προβιβασμό των δύο διαιτητών στη Super League και τη Football League αντιστοίχως, η Διοίκηση της ΕΠΣΚ (δηλαδή η παράταξη Ποζίδη) είχε εκδώσει θριαμβολογικές ανακοινώσεις, επιδιώκοντας να οικειοποιηθεί την επιτυχία των δύο ταλαντούχων ρέφερι και να κερδίσει ψήφους ενόψει των εκλογών της Ένωσης, που έγιναν τέσσερεις μήνες αργότερα.


Όμως μετά την εκδίωξη του Γιώργου Γκιρτζίκη από το... τιμόνι της ΕΠΟ, ο Παναγιώτης Ποζίδης έχασε τη... γη κάτω από τα πόδια του! Πλέον, δεν είχε καμία «πρόσβαση» στην Ομοσπονδία και οι αρνητικές συνέπειες για την κερκυραϊκή διαιτησία, δεν άργησαν να έρθουν! Πέρυσι το καλοκαίρι, ο μεν Πουλημάς (παρότι είχε πρωτεύσει στα γραπτά και τα αγωνιστικά τεστ) έπεσε από τη Super League στη Football League και ο δε Τόμπρος υποβιβάστηκε από τη Football League στη Γ' Εθνική, ενώ τώρα ήρθε και η... χαριστική βολή, με την αποπομπή τους από τις Εθνικές Κατηγορίες. Κάτι το οποίο δεν συμβαίνει για πρώτη φορά, αφού και πριν από 9 χρόνια (τότε που ο Ποζίδης ήταν Γενικός Γραμματέας της Ένωσης), ο Κώστας Πρωτοψάλτης είχε «φαγωθεί» εντελώς αναίτια από τα Εθνικά Πρωταθλήματα, παρόλο που είχε πολύ καλή θητεία στη Β' Εθνική και προσέβλεπε σε προαγωγή στα «μεγάλα σαλόνια», ενώ μετά από αυτή την οδυνηρή εξέλιξη αποφάσισε να αποσυρθεί από την ενεργό διαιτητική δράση, σε ηλικία μόλις 29 ετών!!!


Το ξαφνικό και άγαρμπο «ξήλωμα» των Πουλημά και Τόμπρου, αποτελεί μια πελώρια ήττα της Διοίκησης της ΕΠΣ Κέρκυρας! Ο Ποζίδης, ελάχιστες μέρες μετά τον... αυτοδιορισμό του στην προεδρεία της Επιτροπής Διαιτησίας της Ένωσης, έφαγε μια... γερή κατραπακιά από την ΚΕΔ/ΕΠΟ. Επέδειξε αδυναμία και αδιαφορία, γι' αυτό υπέστη μία ακόμη πανωλεθρία!


Το πρωινό της περασμένης Παρασκευής, «έκαναν φτερά» τα όνειρα δύο νέων ανθρώπων, ηλικίας 37 και 36 ετών. Κι αυτό, όπως είναι λογικό, τους έχει πικράνει και απογοητεύσει πάρα πολύ . Ο Ποζίδης, τους είχε προ καιρού υποσχεθεί οτι θα τους βοηθούσε να ανέβουν Κατηγορία.  Άραγε, όταν θα τους συναντήσει ο... φεϊσμπουκάκιας Πρόεδρος της ΕΠΣΚ, τι θα έχει να τους πει;


• Κείμενο: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ

 
Corfu Corner Radio

Παρασκευή
22
Μάρτιος
2019
Σήμερα γιορτάζουν: Δροσίς, Δροσίδα, Δροσούλα, Δροσία, Δρόσω, Δροσοσταλία, Δροσοσταλίδα, Δρόσος (πηγή : www.eortologio.gr)

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Ποια ομάδα κατά τη γνώμη σας θα κατακτήσει φέτος τον τίτλο στην Α1΄Κατηγορία;
Θιναλιακός
Αστέρας Πετριτή
ΟΦΑΜ
Άλλη ομάδα
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb