24/06/2018

Δυσαρέσκεια στην ΠΑΕ για Καρπατσέλη!

Παρόλο που ο Βαγγέλης Καρπατσέλης συνεργάζεται με τον ΑΟΚ Κέρκυρα, διευθύνοντας από το καλοκαίρι του 2015 τη Σχολή Ποδοσφαίρου του συλλόγου και αποτελώντας τον προπονητή της ομάδας Κ17 των «Φαιάκων», εν τούτοις -απ' ότι πληροφορούμαστε- δεν τυγχάνει ιδιαίτερης εκτίμησης από πλευράς ΠΑΕ.


Οι λόγοι είναι αρκετοί. θα αναφέρουμε συνοπτικά τους κυριότερους:


1ον: Οι ιθύνοντες του ΑΟΚ Κέρκυρα δεν μπορούν να «χωνέψουν» το γεγονός ότι στις εκλογές της ΕΠΣ Κέρκυρας, τον Δεκέμβρη του 2016, το σωματείο που έλεγχε τότε ο Καρπατσέλης, ο ΑΠΣ Ολυμπιακός Μαντουκιού, αντί να ψηφίσει τον συνδυασμό που υποστήριζε η ΠΑΕ (δηλαδή την «ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΑΛΛΑΓΗΣ - ΚΕΡΚΥΡΑΪΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ - ΑΝΑΤΡΟΠΗ»), είχε ψηφίσει την αντίπαλη παράταξη, του Παναγιώτη Ποζίδη, βοηθώντας την έτσι να πάρει τη νίκη! Οι υπεύθυνοι της ΠΑΕ είχαν κάνει λόγο για «προδοσία», γι' αυτό και ελάχιστες μέρες μετά τις εκλογές, τον απέλυσαν από προπονητή της ομάδας Κ17.


2ον: Στις δύο ως τώρα θητείες του Βαγγέλη Καρπατσέλη στην τεχνική ηγεσία της Κ17 (τόσο τη σαιζόν που πέρασε, όσο και στο πρώτο μισό της περιόδου 2016-2017), η παρουσία της ομάδας στο αντίστοιχο ηλικιακό Πρωτάθλημα της Super League, υπήρξε πέρα για πέρα απογοητευτική!


3ον: Πέρυσι το καλοκαίρι (Ιούλιος του 2017), λίγο μετά την επαναπρόσληψη του Βαγγέλη Καρπατσέλη στον πάγκο της Κ17, ένας στενός συνεργάτης του 44χρονου τεχνικού (και συγκεκριμένα ο Σπύρος Χυτήρης), στην πρώτη προπόνηση της ομάδας στο γήπεδο Κοντοκαλίου, είχε εμφανιστεί στον αγωνιστικό χώρο φορώντας εμφάνιση άλλης εταιρίας από εκείνη με την οποία η ΠΑΕ είχε έρθει σε συμφωνία για να ντύνει τα τμήματα υποδομής του ΑΟΚ. Κι επειδή υπήρχαν συμβόλαια και ρήτρες, η ΠΑΕ κινδύνεψε να «κυνηγηθεί» νομικά από τη συμβαλλόμενη εταιρεία και να πληρώσει «βαρύ» χρηματικό πρόστιμο. Τότε, ο υπεύθυνος των υποδομών της ΠΑΕ, είχε ξεκαθαρίσει στον Καρπατσέλη πως σε περίπτωση που θα επαναλαμβάνονταν παρόμοιο λάθος, τότε αυτός κα οι συνεργάτες του θα απολύονταν.


4ον: Ο Καρπατσέλης, άθελά του ή μη, έχει δημιουργήσει παρεξηγήσεις και ίντριγκες με συναδέλφους του προπονητές, που συνεργάζονται με την ΠΑΕ. Έχουμε κουβεντιάσει με ανθρώπους και γνωρίζουμε πρόσωπα και καταστάσεις, αλλά (προς το παρόν τουλάχιστον) θα αποφύγουμε να αναφερθούμε σε λεπτομέρειες...


Μ' αυτά και μ' αυτά, υπάρχει ενόχληση και δυσαρέσκεια στις τάξεις του ΑΟΚ Κέρκυρα, ωστόσο η ΠΑΕ εξακολουθεί να εμπιστεύεται στον Κερκυραίο προπονητή την επιμέλεια και λειτουργία ενός μέρους των «μικρών» τμημάτων του συλλόγου.

 

 

 

 Corfu Corner Radio

Κυριακή
22
Ιούλιος
2018
Σήμερα γιορτάζουν: Μαγδαληνή, Μάγδα, Μαγδούλα, Μαγδαλένα, Μαγδαλένια, Μαγδαλή, Μαγδάλω, Μαρκέλλα, Μαρκέλα, Μαρκελλή, Μαρκελή, Μενέλαος, Μαριλένα (πηγή : www.eortologio.gr)

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Ποια κατά τη γνώμη σας ήταν φέτος η κορυφαία σφυρίχτρα του κερκυραϊκού ποδοσφαίρου;
Αρμενιάκος Χριστόδουλος
Βλάσσης Αντώνης
Βλάσσης Θωμάς
Γιούργας Κώστας
Διαβάτης Χρήστος
Δράμπαλος Βασίλης
Καββαδίας Νικόδημος
Κάντας Δημήτρης
Κολυτάς Σπύρος
Κορακιανίτης Νίκος
Μαργαρίτης Χαράλαμπος
Μίχος Γιάννης
Μυρισκλάβος Νίκος
Νικόπουλος Πέτρος
Ξηρομερίτης Γιώργος
Πουλημάς Νίκος
Τόμπρος Κώστας
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb