22/06/2018

Κατεβαίνουν στη Β’ ΕΠΣΚ οι «μικροί» του ΑΟΚ Κέρκυρα;

Όπως όλα δείχνουν, την επερχόμενη ποδοσφαιρική περίοδο η ανδρική ομάδα του ΑΟΚ Κέρκυρα θα αγωνιστεί στη Football League. Αυτό σημαίνει ότι θα διαλυθούν αναγκαστικά οι ομάδες Κ20, Κ17 και Κ15 της ΠΑΕ, που συμμετείχαν στα Πρωταθλήματα Υποδομής της Super League και θα δημιουργηθεί μία ομάδα Κ19, η οποία θα λάβει μέρος στο αντίστοιχο Πρωτάθλημα της Football League.


Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του CorfuCorner.gr, ο υπεύθυνος των τμημάτων υποδομής της κερκυραϊκής ΠΑΕ, Νίκος Χρυσικόπουλος, αναζητά λύσεις, ούτως ώστε να μην «σκορπίσουν» τα παιδιά που δεν θα συμπεριληφθούν στην Κ19. Η σκέψη στην οποία έχει καταλήξει, είναι να δημιουργηθεί μια παιδική-νεανική ομάδα, που θα απαρτίζεται από τους μικρούς παίκτες της περσινής Κ15, με την προσθήκη και ορισμένων παικτών της περσινής Κ17.


Σκοπός και στόχος του Χρυσικόπουλου, είναι η συγκεκριμένη ομάδα τη νέα σαιζόν να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Β' τοπικής Κατηγορίας της ΕΠΣ Κέρκυρας, λειτουργώντας με το καταστατικό ενός ανενεργού σωματείου. Εάν αυτή η ιδέα θα υλοποιηθεί ή όχι, θα ξεκαθαρίσει στις αμέσως επόμενες εβδομάδες.


Εδώ να επισημάνουμε ότι μια παρόμοια προσπάθεια είχε γίνει και πριν από τρία χρόνια (τον Αύγουστο του 2015), όμως τελικά η σκέψη δεν είχε πραγματοποιηθεί, επειδή κάποια σωματεία της τότε Β' ΕΠΣΚ είχαν θέσει βέτο για τη συμμετοχή της «μικρής» ομάδας του ΑΟΚ Κέρκυρα στο Πρωτάθλημα.


• Κείμενο: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ
Corfu Corner Radio

Παρασκευή
22
Μάρτιος
2019
Σήμερα γιορτάζουν: Δροσίς, Δροσίδα, Δροσούλα, Δροσία, Δρόσω, Δροσοσταλία, Δροσοσταλίδα, Δρόσος (πηγή : www.eortologio.gr)

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Ποια ομάδα κατά τη γνώμη σας θα κατακτήσει φέτος τον τίτλο στην Α1΄Κατηγορία;
Θιναλιακός
Αστέρας Πετριτή
ΟΦΑΜ
Άλλη ομάδα
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb