13/06/2018

Τελεσίγραφο της ΕΠΣΚ προς τους οφειλέτες!

Η Διοίκηση της ΕΠΣ Κέρκυρας, καλεί τις ομάδες που οφείλουν χρήματα στην ‘Ενωση, να τακτοποιήσουν τις εκκρεμότητες τους, προκειμένου να αποκτήσουν το δικαίωμα να συμμετάσχουν στις τοπικές ποδοσφαιρικές διοργανώσεις.


Υπάρχουν πολλά σωματεία, τα οποία δεν έχουν τακτοποιήσει τις περυσινές οικονομικές τους υποχρεώσεις, όσον αφορά τη χρήση του ενωσιακού γηπέδου, τα χρηματικά πρόστιμα και τις χρηματικές ποινές για τις κάρτες των ποδοσφαιριστών, τις οποίες υποθέσεις υποχρεούνται να διευθετήσουν άμεσα.


Η σχετική ανακοίνωση, της Ένωσης έχει ως εξής:

"Το Δ.Σ της Ε.Π.Σ Κέρκυρας υπενθυμίζει στα σωματεία της δύναμής της την υποχρέωσή τους να τακτοποιήσουν τις οικονομικές τους εκκρεμότητες, για να συμμετέχουν στο πρωτάθλημα της επόμενης αγωνιστικής περιόδου 2018 -2019.
Σε περίπτωση που σωματεία δεν τακτοποιήσουν τις οικονομικές τους οφειλές από οποιαδήποτε αιτία, δεν έχουν δικαίωμα να δηλώσουν συμμετοχή σε οποιαδήποτε πρωτάθλημα της ποδοσφαιρικής περιόδου. 2018 - 2019 και να προβαίνουν σε οποιαδήποτε μεταβολή στη δύναμη των ποδοσφαιριστών τους (κατάθεση αιτήσεων μεταβολών ποδοσφαιριστών), σύμφωνα με όσα προβλέπονται στον ΚΑΠ Επαγγελματικών -Ερασιτεχνικών Πρωταθλημάτων και στον Κανονισμό Ιδιότητας και Μετεγγραφών)".

 

 

 Corfu Corner Radio

Παρασκευή
22
Ιούνιος
2018
Σήμερα γιορτάζουν: Ευσέβιος, Ευσεβής, Ευσεβεία, Σέβη, Ευσεβούλα, Σεβούλα, Ζηνάς, Ζένας, Ζένος, Ζήνα, Ζένα, Ζένια (πηγή : www.eortologio.gr)

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Ποια κατά τη γνώμη σας ήταν φέτος η κορυφαία σφυρίχτρα του κερκυραϊκού ποδοσφαίρου;
Αρμενιάκος Χριστόδουλος
Βλάσσης Αντώνης
Βλάσσης Θωμάς
Γιούργας Κώστας
Διαβάτης Χρήστος
Δράμπαλος Βασίλης
Καββαδίας Νικόδημος
Κάντας Δημήτρης
Κολυτάς Σπύρος
Κορακιανίτης Νίκος
Μαργαρίτης Χαράλαμπος
Μίχος Γιάννης
Μυρισκλάβος Νίκος
Νικόπουλος Πέτρος
Ξηρομερίτης Γιώργος
Πουλημάς Νίκος
Τόμπρος Κώστας
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb