12/06/2018

Υπέροχο το θέαμα των Ferrari στην πόλη της Κέρκυρας!!!

Ολοκληρώνεται σήμερα Τρίτη το εντυπωσιακό διήμερο (11 και 12 Ιουνίου) με τις περισσότερες από 30 απαστράπτουσες «κόκκινες και μαύρες κυρίες» να βρίσκονται σταθμευμένες στην καρδιά της Κέρκυρας, στην πλατεία Σπιανάδα, μπροστά στο Λιστόν, να κόβουν ανάσες και τα βλέμματα να είναι στραμμένα επάνω τους ,προκειμένου να «διαγωνιστούν» για τον τίτλο της καλύτερης Ferrari, με την ψήφο του παρευρισκόμενου κοινού.Ο διαγωνισμός «Best Ferrari», διεξάγεται για πρώτη φορά στην Κέρκυρα, έπειτα από πρωτοβουλία του κλαμπ ιδιοκτητών αυτοκινήτων Ferrari, «Passione Rossa», της Ιταλίας.


Στο νησί γίνονται εκδηλώσεις - όπως road show - σε διάφορα σημεία της πρωτεύουσας, καθώς και events, με βασικό στόχο των διοργανωτών, o διαγωνισμός «Best Ferrari» να γίνει θεσμός και κάθε χρόνο να εμπλουτίζεται με νέες πρωτοβουλίες.


Οι παριστάμενοι μπορούν να διεκδικήσουν και πολλά δώρα, τα οποία θα κληρωθούν. Κάποιοι θα κερδίσουν να είναι συνοδηγοί μιας Ferrari σε μία εκ των διαδρομών που θα διανύσουν κατά διάρκεια των εκδηλώσεων, ενώ ο κορυφαίος νικητής διαγωνισμού, θα κερδίσει ένα τριήμερο ταξίδι για δύο άτομα στο Μαρανέλο της Ιταλίας.

 

 Corfu Corner Radio

Παρασκευή
21
Φεβρουάριος
2020
Σήμερα γιορτάζουν: Δεν βρέθηκαν γιορτές

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb