12/06/2018

«Κόκκινη κάρτα» από την ΠΑΕ στους Άνθη και Σουλάνη!

Μέχρι και πριν από λίγες μέρες, ουσιαστικά ως τις 7 Ιουνίου, ο ΑΟΚ ΠΑΕ Κέρκυρα εκπροσωπούνταν στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΣ Κέρκυρας από τα τρία μέλη της παράταξης «ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΑΛΛΑΓΗΣ», δηλαδή τους Χρήστο Άνθη, Νίκο Χρυσικόπουλο και Κώστα Σουλάνη, που αποτελούσαν μέρος της Αντιπολίτευσης. Η μεταξύ των τριών στελεχών σχέση, ήταν αγαστή και συνεργάζονταν στενά. Όμως, τα πράγματα, πλέον, έχουν αλλάξει άρδην!


Τα τρία ανωτέρω μέλη, έχουν έρθει σε άγρια ρήξη, σύμφωνα με τις πληροφορίες του CorfuCorner.gr! Αιτία, στάθηκε η στάση που τήρησαν δύο εξ αυτών, κατά τη ψηφοφορία του Δ.Σ. της Ένωσης, την περασμένη Παρασκευή (8/6), για τη μίσθωση του Αθλητικού Κέντρου της ΕΠΣΚ, στο Κανόνι.


Όπως μάθαμε, λίγο πριν τη ψηφοφορία ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ,, είχε δώσει «γραμμή» στα τρία στελέχη της «ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ» (Άνθης, Χρυσικόπουλος, Σουλάνης) να μην ταχθούν υπέρ κανενός. Δηλαδή, να μην υποστηρίξουν ούτε την υποψηφιότητα της εταιρίας ΚΟΥΤΣΟΚΩΣΤΑΣ - ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ, ούτε την υποψηφιότητα της εταιρίας ΠΑΤΕΛΗΣ - ΒΛΑΧΟΥ, δεδομένου ότι οι προτάσεις ήταν σχεδόν ισοδύναμες. Με λίγα λόγια, το «αφεντικό» της ΠΑΕ ζήτησε από τους «δικούς του» να κρατήσουν μια στάση ουδετερότητας και ίσων αποστάσεων.


Ωστόσο, παρότι είχε συμφωνηθεί μεταξύ των τριών να πορευτούν σε μια κοινή οδό, εντούτοις κατά τη ψηφοφορία οι δυο... λοξοδρόμησαν! Συγκεκριμένα, οι Άνθης και Σουλάνης εν τέλει πήραν θέση υπέρ της μίας πλευράς, υπερψηφίζοντας τον φάκελο των ΚΟΥΤΣΟΚΩΣΤΑ - ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ, ενώ αντίθετα, ο Χρυσικόπουλος κράτησε ουδέτερη στάση, ψηφίζοντας «παρών», ακολουθώντας έτσι την «γραμμή» του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ.


Για την ιστορία, υπέρ της υποψηφιότητας του φακέλου Κουτσοκώστα - Σφακιανάκη τάχθηκε η συντριπτική πλειοψηφία των μελών του Δ.Σ. της ΕΠΣΚ και συγκεκριμένα τα 9 από τα 11 στελέχη (Παναγιώτης Ποζίδης, Γιώργος Κουλόπουλος, Γιάννης Μουζακίτης, Γιώργος Νάος, Χριστόδουλος Κούρκουλος, Νίκη Σκλαβούνου, Χρήστος Άνθης, Κώστας Σουλάνης, Σπυρος Λούβρος), με τον Νίκο Χρυσικόπουλο -όπως προαναφέραμε- να ψηφίζει «παρών» και τον νεκροθάφτη Γεράσιμο Κουλούρη να ψηφίζει λευκό.

 

Αυτή η εξέλιξη, προκάλεσε... τρικυμία στις τάξεις της «ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ», με τον Χρυσικόπουλο να έρχεται σε ολική ρήξη με τους «απείθαρχους» Άνθη και Σουλάνη! Οι σχέσεις τους έφτασαν στο χείριστο σημείο, καθώς οι μεν Άνθης και Χρυσικόπουλος άρχισαν να καβγαδίζουν στο Facebook ανταλλάσοντας σκληρές εκφράσεις, ενώ ο δε Σουλάνης απέστειλε επιστολή στο Συμβούλιο της ΕΠΣΚ, γνωστοποιώντας ότι ανεξαρτητοποιείται!


Ωστόσο, το «θέμα» δεν σταματά εδώ! Διότι οι Χρήστος Άνθης και Κώστας Σουλάνης, από εκεί που είχαν την αμέριστη στήριξη του ΑΟΚ ΠΑΕ Κέρκυρα, πλέον έχουν γίνει «κόκκινο πανί» γι' αυτόν! Βάσει των πηγών μας, ο ιδοκτήτης της ΠΑΕ είναι όχι απλά δυσαρεστημένος, αλλά πολύ έξαλλος από τη στάση των δυο «αποστατών», τους οποίους δεν αναγνωρίζει πια ως στελέχη της «ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ δεν επιθυμεί να έχει την παραμικρή σχέση μαζί τους και μάλιστα έχει δώσει εντολή να τους απαγορευθεί στο εξής η οποιαδήποτε πρόσβαση στην ΠΑΕ, ενώ τους έχει αφαιρέσει τα οποιαδήποτε προνόμια απολάμβαναν. Κοινώς, ο Κερκυραίος επιχειρηματίας έδειξε... κόκκινη κάρτα στους δύο «αυτομολήσαντες»!!!


Αντιθέτως, το "αφεντικό" της ΠΑΕ  είναι πολύ ευχαριστημένο από τη συμπεριφορά του Χρυσικόπουλου, καθότι θεωρεί πως είναι ο μοναδικός που στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων, κρατώντας ίσες αποστάσεις κατά τη ψηφοφορία της Παρασκευής, μη μπαίνοντας στη διαδικασία να κάνει «παιχνιδάκια»! Για το λόγο αυτό, εξακολουθεί να τον περιβάλλει με απεριόριστη εμπιστοσύνη και να τον έχει στο πλευρό του.


• Κείμενο: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ

 

 
Corfu Corner Radio

Τρίτη
21
Μάιος
2019
Σήμερα γιορτάζουν:

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Ποια ομάδα κατά τη γνώμη σας θα κατακτήσει φέτος τον τίτλο στην Α1΄Κατηγορία;
Θιναλιακός
Αστέρας Πετριτή
ΟΦΑΜ
Άλλη ομάδα
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb