11/06/2018

Ανακοίνωση της ΕΠΣΚ για την μίσθωση του ενωσιακού γηπέδου

Την περασμένη Παρασκευή (8/6) ολοκληρώθηκαν στα γραφεία της ΕΠΣ Κέρκυρας οι διαδικασίες για την ενοικίαση του ενωσιακού γηπέδου, στο Κανόνι.


Παρουσία των μελών του Δ.Σ, των υποψηφίων και των δικηγόρου, μηχανικού και συμβολαιογράφου, το έργο ανακατασκευής ανατέθηκε στην εταιρεία των Γιάννη Σφακιανάκη και Σπύρου Κουτσοκώστα, των οποίων η πρόταση υπερτέρησε αυτής των Παναγιώτη Πατέλη και Ειρήνης Βλάχου με 9 ψήφους.


Για το συγκεκριμένο θέμα, η Ένωση εξέδωσε την κάτωθι ανακοίνωση:

«Το Δ.Σ της Ε.Π.Σ Κέρκυρας σχετικά με τις διαδικασίες αξιοποίησης των αθλητικών εγκαταστάσεών της ανακοινώνει τα εξής:
Πριν τη συνεδρίαση της Παρασκευής 8 Ιουνίου, σύμφωνα με προηγούμενη απόφασή του, προσκάλεσε και ενημέρωσε τους δύο υποψήφιους για τη διαδικασία που θα ακολουθηθεί και απάντησε σε ερωτήματά τους.
Στη συνέχεια με τη συμμετοχή συμβολαιογράφου, του νομικού συμβούλου και του μηχανικού της Ε.Π.Σ ανοίχτηκαν οι φάκελοι των προτάσεων.
Στη συνεδρίαση του Δ.Σ που ακολούθησε ο δικηγόρος και ο μηχανικός της Ένωσης έκαναν ανώνυμη παρουσίαση των χαρακτηριστικών κάθε πρότασης.
Το Δ.Σ αποφάσισε με την ψήφο 9 μελών του (υπήρξε ένα λευκό και ένα μέλος δήλωσε «παρών») να αναθέσει την κατασκευή του έργου στην εταιρεία «Γ. Κουτσοκώστας- Γ. Σφακιανάκης Ι.Κ.Ε».
Η πρόταση περιλαμβάνει (με την απαραίτητη τεχνική μελέτη):
-Πλήρη ανακαίνιση και ανακατασκευή του υπάρχοντος κεντρικού γηπέδου: διαμόρφωση χώρου, κατασκευή επιφάνειας, αλλαγή εστιών, αντικατάσταση πάγκων (προυπ. 138.200 + ΦΠΑ).
-Κατασκευή δεύτερου γηπέδου διαστάσεων 90Χ45 μ.: κατασκευή υπόβασης, κατασκευή τοιχίων, κατασκευή περίφραξης, κατασκευή επιφάνειας, προμήθεια εστιών, και πάγκων (προυπ. 119.650 + ΦΠΑ).
-Ολική επισκευή της κερκίδας.
-Πλήρη ανακαίνιση και ανακατασκευή των υπαρχόντων αποδυτηρίων (προυπ. 35.000 ευρώ)
-Κατασκευή νέων αποθηκευτικών χώρων.
-Αντικατάσταση φωτισμού με λαμπτήρες νέας τεχνολογίας.
Ενώ περιγράφονται και μελλοντικά έργα αξιοποίησης του χώρου.

Τη Δευτέρα 11 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη των σωματείων που χρησιμοποιούν τις εγκαταστάσεις και των παραγόντων που όρισε η Γενική Συνέλευση των μελών για να συζητηθούν οι προτάσεις των όρων χρήσης τους στις νέες συνθήκες.
Θα ακολουθήσει η σύνταξη του συμβολαίου σε συνεδρίαση του Δ.Σ που θα γίνει την Πέμπτη 14 Ιουνίου.
Σχετικές ανακοινώσεις για τα επόμενα βήματα θα ακολουθήσουν».

 

 

 Corfu Corner Radio

Κυριακή
26
Μάιος
2019
Σήμερα γιορτάζουν:

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Ποια ομάδα κατά τη γνώμη σας θα κατακτήσει φέτος τον τίτλο στην Α1΄Κατηγορία;
Θιναλιακός
Αστέρας Πετριτή
ΟΦΑΜ
Άλλη ομάδα
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb