10/06/2018

Χρυσικόπουλος: «Οι προτάσεις ήταν σχεδόν ισοδύναμες»

Τους λόγους που τον οδήγησαν στην απόφαση να ψηφίσει παρών κατά την ψηφοφορία των μελών του Δ.Σ της ΕΠΣ Κέρκυρας, για την μίσθωση του ενωσιακού γηπέδου, εξήγησε μέσω γραπτής του δήλωσης ο Νίκος Χρυσικόπουλος.


Όπως τονίζει το στέλεχος της «Ενωτικής Κίνησης Αλλαγής», οι δύο προσφορές και  προτάσεις που κατατέθηκαν ήταν σχεδόν ισάξιες και για τον λόγο αυτό δεν θέλησε να ευνοήσει η να αδικήσει κάποια από τις διαγωνιζόμενες πλευρές.


Η σχετική ανάρτηση του κου Χρυσικόπουλου στην προσωπική του σελίδα στο facebook, έχει ως ακολούθως:
«Ολοκληρώθηκε η διαδικασία της ΕΠΣ ΚΈΡΚΥΡΑΣ με θέμα άνοιγμα προσφορών αξιολόγηση και ψήφιση της καλύτερης για την ενοικίαση των εγκαταστάσεων στο Κανόνι. Κατατέθηκαν δύο αξιόλογες προτάσεις και οι δύο σύμφωνες με τις προδιαγραφές που είχαν οριστεί. Δεν διέφεραν ουσιαστικά σε κάτι, απλά η μία που επικράτησε μίλαγε για επιπλέον κάλυψη του χώρου με ένα έξτρα γηπεδο 9 επί 9 και άλλες επιπλέον δραστηριότητες. Για εμένα τα επιπλέον δεν ήταν μέσα στα προαπαιτούμενα και θεωρώ ότι ήταν σχεδόν ισοδύναμες. Με αυτήν την κρίση και για να μην αδικήσω κανέναν ψήφισα «ΠΑΡΩΝ».
Θέλω να ευχηθώ καλή δύναμη και ότι το καλύτερο στην νικήτρια ομάδα.Το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας ήταν 9 υπερ, ένα παρών,ένα λευκό».

 

 
Corfu Corner Radio

Τρίτη
21
Μάιος
2019
Σήμερα γιορτάζουν:

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Ποια ομάδα κατά τη γνώμη σας θα κατακτήσει φέτος τον τίτλο στην Α1΄Κατηγορία;
Θιναλιακός
Αστέρας Πετριτή
ΟΦΑΜ
Άλλη ομάδα
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb