10/06/2018

Χρυσικόπουλος: «Οι προτάσεις ήταν σχεδόν ισοδύναμες»

Τους λόγους που τον οδήγησαν στην απόφαση να ψηφίσει παρών κατά την ψηφοφορία των μελών του Δ.Σ της ΕΠΣ Κέρκυρας, για την μίσθωση του ενωσιακού γηπέδου, εξήγησε μέσω γραπτής του δήλωσης ο Νίκος Χρυσικόπουλος.


Όπως τονίζει το στέλεχος της «Ενωτικής Κίνησης Αλλαγής», οι δύο προσφορές και  προτάσεις που κατατέθηκαν ήταν σχεδόν ισάξιες και για τον λόγο αυτό δεν θέλησε να ευνοήσει η να αδικήσει κάποια από τις διαγωνιζόμενες πλευρές.


Η σχετική ανάρτηση του κου Χρυσικόπουλου στην προσωπική του σελίδα στο facebook, έχει ως ακολούθως:
«Ολοκληρώθηκε η διαδικασία της ΕΠΣ ΚΈΡΚΥΡΑΣ με θέμα άνοιγμα προσφορών αξιολόγηση και ψήφιση της καλύτερης για την ενοικίαση των εγκαταστάσεων στο Κανόνι. Κατατέθηκαν δύο αξιόλογες προτάσεις και οι δύο σύμφωνες με τις προδιαγραφές που είχαν οριστεί. Δεν διέφεραν ουσιαστικά σε κάτι, απλά η μία που επικράτησε μίλαγε για επιπλέον κάλυψη του χώρου με ένα έξτρα γηπεδο 9 επί 9 και άλλες επιπλέον δραστηριότητες. Για εμένα τα επιπλέον δεν ήταν μέσα στα προαπαιτούμενα και θεωρώ ότι ήταν σχεδόν ισοδύναμες. Με αυτήν την κρίση και για να μην αδικήσω κανέναν ψήφισα «ΠΑΡΩΝ».
Θέλω να ευχηθώ καλή δύναμη και ότι το καλύτερο στην νικήτρια ομάδα.Το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας ήταν 9 υπερ, ένα παρών,ένα λευκό».

 

 
Corfu Corner Radio

Παρασκευή
22
Ιούνιος
2018
Σήμερα γιορτάζουν: Ευσέβιος, Ευσεβής, Ευσεβεία, Σέβη, Ευσεβούλα, Σεβούλα, Ζηνάς, Ζένας, Ζένος, Ζήνα, Ζένα, Ζένια (πηγή : www.eortologio.gr)

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Ποια κατά τη γνώμη σας ήταν φέτος η κορυφαία σφυρίχτρα του κερκυραϊκού ποδοσφαίρου;
Αρμενιάκος Χριστόδουλος
Βλάσσης Αντώνης
Βλάσσης Θωμάς
Γιούργας Κώστας
Διαβάτης Χρήστος
Δράμπαλος Βασίλης
Καββαδίας Νικόδημος
Κάντας Δημήτρης
Κολυτάς Σπύρος
Κορακιανίτης Νίκος
Μαργαρίτης Χαράλαμπος
Μίχος Γιάννης
Μυρισκλάβος Νίκος
Νικόπουλος Πέτρος
Ξηρομερίτης Γιώργος
Πουλημάς Νίκος
Τόμπρος Κώστας
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb