10/06/2018

ΕΠΣΚ: Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Κώστας Σουλάνης!

Ο Κώστας Σουλάνης, τους τελευταίους 18 μήνες, αποτέλεσε μέλος της Αντιπολίτευσης στο Δ.Σ της ΕΠΣ Κέρκυρας, με την παράταξη της Ενωτικής Κίνησης Αλλαγής (που είχε την υποστήριξη του ΑΟΚ ΠΑΕ Κέρκυρα και του Γιώργου Λιμπάντζη), έχοντας για... συνοδοιπόρους τους Νίκο Χρυσικόπουλο κα Χρήστο Άνθη, με τους οποίους οι σχέσεις μέχρι πρότινος υπήρξαν αρμονικές.

 

Τα πράγματα, όμως, άλλαξαν προχθές Παρασκευή(8/6), όταν μετά το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας που αφορούσε την μίσθωση του ενωσιακού γηπέδου, στο Κανόνι, ο κύριος Σουλάνης ήρθε σε ρήξη με τον κύριο Χρυσικόπουλο, (με τον οποίο μέχρι πρόσφατα συνεργάζονταν στενά), επειδή ο πρώτος έκανε στροφή 180 μοιρών και τελικά ψήφισε υπέρ της εταιρείας «Σφακιανάκης - Κουτσοκώστας», ενώ ο δεύτερος ψήφισε «παρών», ακολουθώντας την γραμμή που αρχικά είχε χαραχθεί μεταξύ των Σουλάνη, Χρυσικόπουλου και Άνθη .

 


Ο Κώστας Σουλάνης σε ένδειξη δυσαρέσκειας, απέστειλε στην Διοίκηση της Ένωσης επιστολή, με την οποία γνωστοποιεί ότι ανεξαρτητοποιείται περιεχόμενο της οποίας έχει ως εξής:
«Προς : κ. Πρόεδρο Δ.Σ. της Ε.Π.Σ.ΚΕΡΚΥΡΑΣ
Κοινοποίηση:
Μέλη Διοικητικού Συμβουλίου
Κύριε Πρόεδρε,
Με την επιστολή μου αυτή δηλώνω - καταθέτω την ανεξαρτητοποίησή μου από τη παράταξη Ε.Κ.Α. με την οποία αναδείχτηκα μέλος του Δ.Σ. της Ε.Π.Σ.ΚΕΡΚΥΡΑΣ στις εκλογές της 15ης ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ του έτους 2016 Ήταν μεγάλη τιμή για μένα η εντολή των σωματείων μας να υπηρετήσω τα συμφέροντα του ποδοσφαίρου από τη θέση του Μέλους του Δ.Σ. όπου άνθρωποι με τόσο διαφορετικές πορείες ξεπεράσαμε τις διαχωριστικές γραμμές και με πίστη να προσφέρουμε στο κοινό καλό της Ένωσης μας, συναντηθήκαμε και δεσμευτήκαμε ότι θα λειτουργήσουμε δημοκρατικά, συναινετικά, συμμετοχικά. Δεσμευτήκαμε να δουλέψουμε με όραμα και σχέδιο, με μεθοδικότητα και εργατικότητα υπέρ των Σωματείων μας.
Σχεδόν 18 μήνες μετά με λύπη διαπιστώνω ότι δεν έχω καμία ηθική δέσμευση προς την παράταξη.
Έτσι, δηλώνω ότι αποχωρώ από την παράταξη της Ενωτικής Κίνησης Αλλαγής (Ε.Κ.Α.)και παραμένω στο Διοικητικό συμβούλιο ως ανεξάρτητο μέλος.
Κάποιες αξίες δεν διαπραγματεύονται και δε θυσιάζονται όπως είναι ο σεβασμός και η ανθρώπινη αξιοπρέπεια».

 

 Corfu Corner Radio

Τρίτη
21
Μάιος
2019
Σήμερα γιορτάζουν:

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Ποια ομάδα κατά τη γνώμη σας θα κατακτήσει φέτος τον τίτλο στην Α1΄Κατηγορία;
Θιναλιακός
Αστέρας Πετριτή
ΟΦΑΜ
Άλλη ομάδα
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb