10/06/2018

«Φλερτάρει» με Αποστόλη Στύλο η Λευκίμμη!

Η ΑΕ Λευκίμμης βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή, που να έχει εμπειρία και «παραστάσεις» από τη Γ' Εθνική. Οι πληροφορίες του CorfuCorner.gr, θέλουν τη Διοίκηση της «Βασίλισσας» να έχει επικεντρώσει το ενδιαφέρον της στον Αποστόλη Στύλο, ο οποίος θεωρείται εξαιρετική λύση για τον πάγκο της ομάδας.


Οι Λευκιμμιώτες έχουν προσεγγίσει τον 47χρονο (γεννημένο στις 6/4/1971) τεχνικό, ο οποίος ζήτησε προθεσμία μερικών ημερών για να απαντήσει στην επίσημη πρόταση συνεργασίας που του έγινε, δεδομένου ότι έχει δεχθεί «κρούση» κι από άλλα σωματεία. Σύντομα, όμως, η κατάσταση θα ξεκαθαρίσει.


Οι ιθύνοντες της ΑΕΛ έχουν κάνει...focus στον Στύλο, ωστόσο εάν το... φλέρτ δεν καταλήξει σε γάμο, τότε θα στραφούν σε άλλες περιπτώσεις. Έχουν ακουστεί κι άλλα ονόματα, όπως π.χ. αυτό του Ανδρέα Ζήκου, ενώ από την κερκυραϊκή «αγορά», έπεσε στο τραπέζι τις προηγούμενες μέρες το όνομα του Παναγιώτη Κορομπόκη, που προχθές ανακοινώθηκε ότι ανανέωσε τη συνεργασία του με τον Θιναλιακό.


Φυσικά, πάντα στα υπόψιν βρίσκεται ο Γιάννης  Σφακιανάκης, που γνωρίζει καλά την ομάδα. Ωστόσο, η περίπτωσή του θα εξεταστεί ως έσχατη λύση, αφού πλέον δεν τυγχάνει της εμπιστοσύνης της πλειοψηφίας του Διοικητικού Συμβουλίου.


• Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ

 

 Corfu Corner Radio

Παρασκευή
22
Ιούνιος
2018
Σήμερα γιορτάζουν: Ευσέβιος, Ευσεβής, Ευσεβεία, Σέβη, Ευσεβούλα, Σεβούλα, Ζηνάς, Ζένας, Ζένος, Ζήνα, Ζένα, Ζένια (πηγή : www.eortologio.gr)

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Ποια κατά τη γνώμη σας ήταν φέτος η κορυφαία σφυρίχτρα του κερκυραϊκού ποδοσφαίρου;
Αρμενιάκος Χριστόδουλος
Βλάσσης Αντώνης
Βλάσσης Θωμάς
Γιούργας Κώστας
Διαβάτης Χρήστος
Δράμπαλος Βασίλης
Καββαδίας Νικόδημος
Κάντας Δημήτρης
Κολυτάς Σπύρος
Κορακιανίτης Νίκος
Μαργαρίτης Χαράλαμπος
Μίχος Γιάννης
Μυρισκλάβος Νίκος
Νικόπουλος Πέτρος
Ξηρομερίτης Γιώργος
Πουλημάς Νίκος
Τόμπρος Κώστας
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb