10/06/2018

ΣΤΙΒΟΣ: Δυο ασημένια & ένα χάλκινο της Καρύδη στην Κωνσταντινούπολη

Νέες σπουδαίες επιτυχίες, διεθνούς επιπέδου, από την Σπυριδούλα Καρύδη η οποία προσέφερε τρεις σημαντικές διακρίσεις στον κερκυραϊκό κλασσικό αθλητισμό.


Η νεαρή αθλήτρια του Κερκυραϊκού Γυμναστικού Συλλόγου, κατέκτησε χθές Σάββατο (9/6) τρία μετάλλια, (δύο ασημένια & ένα χάλκινο) στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Παίδων - Κορασίδων, που διεξήχθη στην Κωνσταντινούπολη.


Συγκεκριμένα, η Κερκυραία άλτρια. με άλμα 12.89μ. στο τριπλούν, ήρθε δεύτερη, πίσω από τη Βουλγάρα Aleksanda Nacheva (13.61μ). Το δεύτερο ασημένιο μετάλλιο, από την Καρύδη ήρθε αυτή τη φορά, στο μήκος, το οποίο, μάλιστα, συνοδεύτηκε κι από πανελλήνιο ρεκόρ με 6.21 (ξεπερνώντας το 6.20, που κατείχε από το 2003 η Αλίκη Ασκητοπούλου).


Η αθλήτρια που προπονείται από τον Παύλο Σκορδίλη, είναι η κάτοχος του πανελλήνιου ρεκόρ κορασίδων στο τριπλούν (13.11) και είναι ήδη ένα από τα μέλη της ομάδας που θα διεκδικήσει τη διάκριση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ18 στο Γκιορ, ενω επιπλέον έχει πιάσει το όριο για το Πανευρωπαϊκό στο μήκος.

 

Τέλος, η Καρύδη κατέκτησε και χάλκινο Βαλκανικό μετάλλιο, συμμετέχοντας στην ομάδα σκυταλοδρομίας 4Χ100 κορασίδων, με συνολική επίδοση 49.21.

 

 

 Corfu Corner Radio

Παρασκευή
22
Ιούνιος
2018
Σήμερα γιορτάζουν: Ευσέβιος, Ευσεβής, Ευσεβεία, Σέβη, Ευσεβούλα, Σεβούλα, Ζηνάς, Ζένας, Ζένος, Ζήνα, Ζένα, Ζένια (πηγή : www.eortologio.gr)

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Ποια κατά τη γνώμη σας ήταν φέτος η κορυφαία σφυρίχτρα του κερκυραϊκού ποδοσφαίρου;
Αρμενιάκος Χριστόδουλος
Βλάσσης Αντώνης
Βλάσσης Θωμάς
Γιούργας Κώστας
Διαβάτης Χρήστος
Δράμπαλος Βασίλης
Καββαδίας Νικόδημος
Κάντας Δημήτρης
Κολυτάς Σπύρος
Κορακιανίτης Νίκος
Μαργαρίτης Χαράλαμπος
Μίχος Γιάννης
Μυρισκλάβος Νίκος
Νικόπουλος Πέτρος
Ξηρομερίτης Γιώργος
Πουλημάς Νίκος
Τόμπρος Κώστας
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb