10/06/2018

ΑΕ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ: Στην… πόρτα της εξόδου ο Σφακιανάκης!

Βρισκόμαστε περίπου τρεις μήνες πριν την έναρξη του νέου Πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής Κατηγορίας και στην ΑΕ Λευκίμμης εξακολουθεί να βρίσκεται σε εκκρεμότητα το ζήτημα του προπονητή.


Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο δεν έχει έρθει σε νέα συμφωνία με τον Γιάννη Σφακιανάκη και όσο περνούν οι μέρες, το ενδεχόμενο να παραμείνει ο 42χρονος τεχνικός στον πάγκο της «Βασίλισσας» ολοένα και απομακρύνεται. Πόσο μάλλον τώρα, που ο «ψηλός» θα έχει στραμμένη την προσοχή του στην ανακαίνιση του Αθλητικού Κέντρου της ΕΠΣΚ, στο Κανόνι, του οποίου την ενοικίαση ανέλαβε για τα επόμενα 9 χρόνια, μαζί με τον επιχειρηματία Σπύρο Κουτσοκώστα.


Την επερχόμενη ποδοσφαιρική σαιζόν, οι Λευκιμμιώτες θα έχουν πρωταγωνιστικούς στόχους στη Γ' Εθνική και η πλειοψηφία των μελών της Διοίκησης θεωρεί ότι ο Σφακιανάκης δεν μπορεί να εξυπηρετήσει αυτό τον σκοπό, για πολλούς λόγους. Ενώ, λοιπόν, αρχικά όλα έδειχναν ότι ο Αθηναίος τεχνικός θα συνέχιζε τη συνεργασία του με την ομάδα, τώρα το κλίμα έχει αλλάξει! Ο Σφακιανάκης φαίνεται να είναι πολύ κοντά στην... πόρτα της εξόδου, με τη Λευκίμμη να εξετάζει άλλες περιπτώσεις προπονητών, κυρίως εκτός νησιού.


Κείμενο: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ

 

 


 Corfu Corner Radio

Παρασκευή
22
Ιούνιος
2018
Σήμερα γιορτάζουν: Ευσέβιος, Ευσεβής, Ευσεβεία, Σέβη, Ευσεβούλα, Σεβούλα, Ζηνάς, Ζένας, Ζένος, Ζήνα, Ζένα, Ζένια (πηγή : www.eortologio.gr)

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Ποια κατά τη γνώμη σας ήταν φέτος η κορυφαία σφυρίχτρα του κερκυραϊκού ποδοσφαίρου;
Αρμενιάκος Χριστόδουλος
Βλάσσης Αντώνης
Βλάσσης Θωμάς
Γιούργας Κώστας
Διαβάτης Χρήστος
Δράμπαλος Βασίλης
Καββαδίας Νικόδημος
Κάντας Δημήτρης
Κολυτάς Σπύρος
Κορακιανίτης Νίκος
Μαργαρίτης Χαράλαμπος
Μίχος Γιάννης
Μυρισκλάβος Νίκος
Νικόπουλος Πέτρος
Ξηρομερίτης Γιώργος
Πουλημάς Νίκος
Τόμπρος Κώστας
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb