09/06/2018

Στους Σφακιανάκη – Κουτσοκώστα το ενωσιακό γήπεδο!

Όπως αναμένονταν οι Γιάννης Σφακιανάκης και Σπύρος Κουτσοκώστας θα διαχειρίζονται και θα εκμεταλλεύονται το Αθλητικό Κέντρο της ΕΠΣ Κέρκυρας, στο Κανόνι, καθώς ήταν οι νικητές του σχετικού διαγωνισμού που προκήρυξε η Ένωση.


Όπως είχε αποκαλύψει εδώ και μέρες το Corfu Corner.gr, οι φάκελοι που κατατέθηκαν ήταν δυο. Ο ένας κατατέθηκε από την εταιρεία που σύστησαν ο 42χρονος Αθηναίος προπονητής ποδοσφαίρου, Γιάννης Σφακιανάκης, με τον 52χρονο επιχειρηματία, Σπύρο Κουτσοκώστα (ιδιοκτήτης της ΧΑΡΤΟΠΛΑΣΤ Κέρκυρας), ενώ ο άλλος κατατέθηκε από την εταιρεία που σύστησαν ο Κερκυραίος προπονητής ποδοσφαίρου, Παναγιώτης Πατέλης (ιδιοκτήτης της PHISIOPLUS) με την σύζυγό του, Ειρήνη Βλάχου.


Χθες Παρασκευή (8/6), στις 8 το απόγευμα άνοιξαν οι φάκελοι , παρουσία των μελών του Δ.Σ της ΕΠΣΚ, συμβολαιογράφου δικηγόρου και μηχανικού της Ένωσης, καθώς φυσικά και των δυο υποψηφίων πλευρών. Έγινε ανάγνωση του περιεχομένου των φακέλων, ενώ για να διασφαλιστεί η αξιοπιστία της διαδικασίας δεν έγινε αναφορά ποιος φάκελος ανήκει σε ποιόν. Ακολούθησε ψηφοφορία των διοικούντων της ΕΠΣΚ, με τους 9 εκ των 11 να υπερψηφίζουν την προσφορά των Σφακιανάκη - Κουτσοκώστα, ενώ υπήρξε 1 παρών και 1 λευκό. Δηλαδή, η πρόταση των Πατέλη - Βλάχου δεν ψηφίστηκε από κανέναν!


Βάσει της προκήρυξης, η εταιρεία των Σφακιανάκη - Κουτσοκώστα θα έχει την επιμέλεια και διαχείριση του ενωσιακού γηπέδου για τα επόμενα 9 χρόνια (δηλαδή μέχρι το 2027), με δικαίωμα μονομερούς ανανέωσης για επιπλέον 3 έτη από πλευράς μισθωτή. Το ελάχιστο μηνιαίο μίσθωμα που θα καταβάλλεται στην Ένωση, θα είναι 800 ευρώ, ενώ το ποσό θα αναπροσαρμόζεται κάθε χρόνο.


Όπως επισημαίνεται στην προκήρυξη του διαγωνισμού, ο μισθωτής δεσμεύεται μέσα σε τρείς μήνες από την υπογραφή της σύμβασης να προβεί στην ανακατασκευή του αγωνιστικού χώρου, ενώ μέσα σε έξη μήνες θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί η ανακαίνιση των αποδυτηρίων και της κερκίδας. Όλες οι εργασίες που πρόκειται να γίνουν, θα επιβλέπονται σχολαστικά από τεχνικό της ΕΠΣΚ.


Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Corfu Corner.gr, σημαντικό ρόλο στο να επιλεγεί η πρόταση των Σφακιανάκη - Κουτσοκώστα έπαιξε το γεγονός ότι στην προσφορά τους δεσμεύονται πως θα προβούν στην κατασκευή ενός επιπλέον βοηθητικού γηπέδου, το οποίο αργότερα θα παραμείνει ως «προίκα» στην ΕΠΣ Κέρκυρας.

 

Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ

 

 Corfu Corner Radio

Τρίτη
21
Μάιος
2019
Σήμερα γιορτάζουν:

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Ποια ομάδα κατά τη γνώμη σας θα κατακτήσει φέτος τον τίτλο στην Α1΄Κατηγορία;
Θιναλιακός
Αστέρας Πετριτή
ΟΦΑΜ
Άλλη ομάδα
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb